SOMMAR!

Idag har jag och min kära syster och Per och hundarna legat vid poolen i solen heeela dagen! Hur skönt? Lekt lite lekar och dom lagade god mat :) Nu är jag brun, blond och glad! ;)

Dagens goda gärning: Per räddade en skadad trollslända i ett fönster, haha!

Jag har inte så mycket mer att skriva..  Nu börjar jag känna att det är sommarlov!

 







Jag borde flytta utomlands!

Underbart fint väder idag! Varmt, sol och fläktade bara sådär hur skönt som helst! Folk har alltid sagt till mig att jag borde flytta utomlands där det alltid är varmt och fint väder. Ja! Det skulle jag verkligen vilja göra för jag älskar det! Men är det så att man till slut slutar uppskatta saker om man får det man vill ha hela tiden?  Jag tror det är så, men samtidigt är jag nog inte gjort för vintern i Sverige.

Hur som helst, idaghar jag solat nästan hela dagen och läst Magdalena Graafs bok " Det ska bli ett sant nöje att döda dig" som jag har läst minst hundra gånger men jag tröttnar aldrig.

När jag kom in igen fick jag en sådär " akuthunger."  Jag brukar faktist få sån ganska ofta. Ibland komer det bara jättefort och jag blir jättetrött och orkar inte göra nånting, orkar inte prata md nån och vill bara ha mat fort!! Och iblan känner jag att det är på gång och jag blir superirriterad och då är det bara att skynda sig till nåt ställe där man kan äta, haha!  Det är stor skillnad, för några år sen kände jag nästan aldrig hunger..




Ellen och Ellen

Hej hopp!

Idag har jag varit en duktig flicka kan jag lova! Jag har damsugit hela huset,plockat ur diskmaskinen två gånger och satt i gång en maskin också! Det var lite svårt jag visste inte riktigt hur den funkade men  så tryckte jag på den finaste kanppen så så funkade det ;) haha. Så hár jag handlat, lagat mat och vattnat blommor! Träning tills man får egen lägenhet ju, superbra egentligen! Inte så kul men vafan! ;)

Imorgon kommer mamma hem från Frankrike hoppas hon har med sig nåt hem till mig! :)

När jag var och köpte mat Ringde Ellen och ville att jag skulle komma till stan och sola med henne. Så jag skyndade mig hem, fixade mig fort och hoppade på bussen. Jag solade bara i tjugo minuter idag, jag brukar ta 30, men jag orkar inte bränna mig jag flagnade redan innan.

Efter vi hade vart på Freesun gick vi och köpte glass, gott! Köpte en kula med kola och pikannöt. Det finns alltid så mycket att prata om också!


/Ellen


27 Juni

Ja, igår var det en riktigt soft dag, jag sov till halv ett, för att jag var vaken länge och pratatde i telefon. sen gick jag ut och solade. Jag var ute och gick en sväng också, det var skönt!

Sen  var jag och handlade och lagade mat, haha känner mig som värsta hemmafrun. På kvällen kollade jag på " Se upp för dårarana" Och käkade chips :)


Idag fyller Cissi 19 år, gattis snuttan!  :) PUSS


Party all night long!

Hallå!

Det där med att jag inte skulle stressa gick verkligen inte bra! Så typiskt mig att göra ALLT i sista sekunden!

Kvällen hos Felix var superkul! Trevligt folk, mycket skratt, mycket dans och mycket god dricka! :) Jag kom typ först så Therse kom och mötte mig vid bussen och satt ute på ballkongen och pratade. Sen kom Maja och Evelina och senare kom Harald, Sebbe, Alex och Björne.

Felix stackars katter blev stressade när det kom mer folk och när vi började dansa så vi försökte lugna ner dom och den ena bet Felix i huvudet flera gånger, haha! Vi gick ut på gården ett tag så katterna kunde lugna sig lite. :)
jag tog bussen hemrunt tre tror jag och nör jag kom hem till mamma var Gabriel, Erica deras kompis Sebban och hans flickvän Jossan där. Jag gick och la mig nästan direkt för jag mådde inte så bra och var jättetrött.

Alla sov ju här också så vi har suttit och kollat på Madicken hela förmiddagen som gick på tv och käkat massa frukost :)

Tack för kvällen alla pojkar och flickor! <3

Nu ska jag sticka iväg och hanla lite och ikväll blir det nog myskväll med chips och film!

Puss!







Söta Therse :)



Evelina ;)



Haha, Felix



Alex fina tatuering :)


 Haha, jag gjorde om Felix toffs lite :)


Midsommar!

Idag är det midsommar. Mamma och björn åkte till Frankrike i morse och kommer hem på tisdag tror jag, Pappa är i stugan och Gabriel är med Erica. Så jag är helt själv hemma och ska vara det några dagar, skönt ändå!

Jag har precis tryckt i mig en jättegod ostpaj och massa jordgubbar med socker på! :)


Sen ska jag göra mig i  ordning lugnt, alltså  försöka att inte stressa. Efter det ska jag dra i väg till Felix där Therese och eststerna är :) Kommer bilder sen eller imorgon!


Heldag med syster!

Jag åkte till Färjestad till min syster vid elva i förmiddags och skulle städa. Hon var ledig idag så när jag kom dit tog vi en långpromenad  med hundarna, mysigt!

När vi kom hem visade hon mig hur hon brukar städa så det går bättre nästa ång, jag har ju typ bara städat mitt rum innan så det blir ju skillnad att städa en hel lägenhet noga. Så det var jättebra :)  Vi tog lång tid på oss och gick igenom allt sakta. Jag tor jag var lite stressad förra gången också.. Och då blir det ju inte lika bra.

Sen åt vi mat och pratade en massa, blir ju en annan sak när man är helt själva än när hon och Per är här och käkar bara liksom.

Det har varit jättekostigt väder idag!  Spöregn, sol, regn, jättevarmt..  Varför kan det inte bara hålla sig fint?
Men jag såg faktist i en tidning för några dagar sen som det stod : karlstad varmast i Sverige i helgen!" Så man får ju hoppas, det brukar ju alltid regna på midsommar.

Senare åkte vi en sväng till ÖB i Edsvalla, haha. jag köpte lite godis och tänkte köpa en till hårinpackning eftersom det är så billigt men jag har ju en superbra hemma!

Imorgon är det midsommarafton och jag ska vara ensam hemma hela dagen, för jag inte ville hänga med till stugan, har inte velat följa med dit ut på flera år. Sen på kvällen ska jag ut tror jag, men jag får se hur det blir!

Puss på alla fina :)






Sis :)








21 juni :)

Jag har inte haft något speciellt att skriva om på ett tag.  Igår var jag med Rebecca en stund och hon hjälpte mig att packa eftersom jag skulle till mamma.. Jag har säkert sagt förut att det är bland det värsta jag vet, att packa.  När man är mindre och har skillda föräldrar och ska flytta runt är det inte alls lika jobbigt. För en del är det så klart inte jobbigt när men är äldre heller, men det tycker jag.  Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är memn jag tror att jag skulle må bättre av att bara bo på ett ställe, men det är ju så svårt att bestämma sig.

Igår kväll var jag med Udd en stud också. Det var trevligt. :) Och igår tog min kära vän Therese körkort! Så stolt över henne! :)<3


Idag har jag solat lite och bara tagit det lugnt, inte kunnat sova så mycket i natt, när jag gick och la mig hade jag jättetont i huvet och det gick inte över! Och så blir det så ljust i mitt rum tidigt också, så jag gick upp vid typ sju i morse  och tog en huvudvärkstablett och gick och la mig igen.

Puss :)


Million dollar baby!

Haha, hela helgen har varit lugn/ tråkig/ skön.

Jag skulle egentligen vart med en kompis ikväll men jag tror inte att det blir nåt, så vad ska man göra då? Jag får väl vara hemma och kolla på solsidan och Million dollar baby och ha en myssöndag. :)

Är det nån som vet varför det luktar solarium när man filar naglarna? Haha, det är lite skumt tycker jag.

Lugn fredag och lördag

Igår blev det en väldigt lugn fredagkväll, var bara hemma lyssnade på musik och kollade film. Tråkigt men skönt ändå! Lite senare  kom Rebecca och vi tog en promenad runt älven :)

Idag vaknade jag runt elva och tog en långdusch och käka frukost på balkongen, mysigt! Sen skulle pappa springa stadsloppet, men jag orkade inte kolla så jag drog till mamma en sväng. Men när jag väntade på bussen sprang alla förbi på drottninggatan och man blir ju helt yr i huvet av att titta på alla. Jag trode jag hade missat lilla pappa men precis då sprang han förbi ;)


Jorgubbar vid pråmen!

Jag Måste bara börja med att säga att jag hade en väldigt skum dröm i natt! Jag och Magnus Betner träffades på stan och han frågade om jag ville följa med och åka i hans båt. Så åkte vi runt ganska länge sen gick vi in ett verkligen jättestort rum och han hade en stand up bara för mig! Haha!  kan bero på och tittade på massa youtube klipp med han för ett tag sen kanske haha. Jag tycker faktist att han är bra! Han är rolig och snackar om bra saker. :)

Idag har jag vart med min kära vän Nadia! Det var superkul, vi har inte träffats sen förra sommarn tror jag! Vi gick runt i affärerna, provade massa skor som vi inte kunde gå i haha och köpte jorgubbar och världen godaste choklad och satte oss nere vid pråmen och pratade om allt som går att prata om! Det var jättemysigt och vi måste ses snart igen! :)

PZ





 Magnus :D


Komplimanger

Hello there :)

Jag kom att tänka på det här med komplimanger. Jag har nästan alltid haft svårt att ta åt mig och tro på komplimanger. Till exempel om en kompis säger " men gud vad fin du är i håret Ellen!" Så kan jag tänka : Men varför ljuger du? Du säger bara så för att du inte tycker det eller flr att du inte kommer på nåt annat att säga. Är det nån som känner igen sig? :)

Jag vill betona att det här har ändrat sig sjukt mycket nu, jag blir oftast superglad om jag får komplimanger nu, även om jag kanske inte håller med alltid men jag kan fotfarande ta emot dom!

För några år sen studsde dem bort helt och försvann och jag hade inte fått nånting som var positivt,haha ganska konstigt va? Men man kan ju inte gå runt och tro att alla ljuger för så är det ju så klart inte! :)


Städerska

Idag har jag lekt städerska hemma hos Malin och Per.
 Det gick ganska bra tror jag, damsög, dammade och skakde mattor och hundarnas filtar. Malin hade skrivit en lapp till mig vad jag skulle göra, och när jag hade gjort allt som stog på lappen såg jag att det fanns en baksida på lappen också, hahaha!  Så jag fick "moppa" ockdå. Heter det så? Ni vet när man tar en skurgrej och doppar i vattnet och sen vrider ut den. Det gick bra förutom att jag råka gå i det och blev blöt om fötterna.

Det var ganska skönt att ingen var hemma, tänk om Per hade typ suttit och spelat tvspel när jag sprang runt och städade hahaha.

Ska städa hos som en gång i veckan i några veckor, så det blir ju som ett litet sommarjobb :)


Charlie the unicorn

Jag har faktist varit i skolan idag en stund. Haha, andra dagen på sommarlovet. Jag var där för att lämna tilbaka en bok, hade redan fått två påminnelser så jag drog dit och lämnade in den. På bussen hem satt jag och pratade med Mike i cafeterian :D alltid lika kul! Jag fick lite pengar till en glass haha, det är ju jag som borde bjuda han på en glass efter som han alltid lånar ut pengar till mig, haha :) Snälla Mike!

Igår när jag och isabell var övertrötta satt vi och kollade på Charlie the unicorn på youtube, hahahaha! Verkligen askul när man är övertrött jag lovar er ;) 

Imorgon börjar mitt "sommarjobb" Ska städa hos min syster, så får vi se hur det går, haha ;)

Take care

/Ellen


Måndag

Idag har jag städat massa. Jag hatar att städa, men om man är ensam hemma och kan dunka musik samtidigt så går det ju faktist mycket bättre, haha.  Och sen på eftermiddagen hörde Isabell av sig så vi träffades på stan. Känndes nästan som för några år sen, hon och jag hängde aalltid på stan på stan närstan varje dag! Lite pinsamt men sant.

Men idag va vi nästan bara ute och gick och pratade om allting. Den där svängen runt älven är så mysig att gå!

Hon tyckte faktist inte heller det känndes som sommarlov och just nu känner vi oss inte alls taggade..  Haha vad har hänt?! Jaja, det känns bra att inte vara själv om att tycka så här konstigt, haha!

Här kommer det lite bilder från igår :D






Vitlöksbröd! <3


Jag var ute och gick med hannes och Carl i går också :) Det var kul att träffa lilla Calleboy ;) det var längesen. :)

Strawberries

Tjoho :)

Nu drar jag ut till hamarö och underhåller Hannes när han säljer jordgubbar! :) Puss på alla söta

 Gammal oseriös bild från förra året haha

Skolavslutning

Igår var det avslutning. Alla barn och fritid klasser var i aulan på morgonen och lyssnade på några tal och lite musik och så. Sen gick alla med sina klasser och åt tårta :) Så nu har jag sommarlov! :D

Det som är lite märkligt är att jag inte är superglad för att det är sommarlov. När mannvar yngre var det ju nästan pirrigt och bara JAAA JAG ÄR FRIII ! men så känns det inte alls, det kanske är som med julafton? Att man inte tycker det är lika speciellt  när man är yngre. Jag tror nog det har med att göra att jag mår så mycket bätrre i skolan nu än vad jag gjorde föut.

Iallafall, när jag hade kommit till stan mötte jag pappa och vi fick ocj åt lunch på en mysig resturang :)

Sebbe fyllde år i går ocjså så jag, Therese, Susanna och Madde åkte till han. Där var alla esteter, Alex, Harald, Björne, Felix, Adam och Udd :)  Vi var inte hos Sebbe så länge, sen drog vi till Henriks lägenhet på färjestad som han lånade ut till oss. (Han var i norge.)  Det var trevligt, jag var nykter hela kvällen så jag kanske hade lika roligt som dom andra ;)

Det blev lite drygt i slutet för då drog alla utom jag, Therese, suss, Madde, Alex och Felix till krogen.

Innan jag skulle möta Therese på stan var jag jättestressad och irriterad för mina lösnaglar ramlade av hela tiden när jag skulle ta på mig skorna så jag hade nästan lust att stanna hemma HAHA! Ilandsproblem or what?!

Ha en bra lördag! :) Puss



Gabriels student :)

Hallå bloggen!

 Jag var uppe jättetidigt imorse och fixade massa. Vid halv ett åkte jag, pappa och Lisbeth till skolan och mötte upp mamma, björn och massa andra. Där stog vi och väntade på att alla skulle springa ut. Gabriel fick massa kramar av alla och massa nallar runt halsen och sen hoppade han och hans sköna klass upp på flaket ooch sprutade skumpa och var gladast i världen! :)

Jag hann springa och krama David och hänga en ros runt halsen på han innan han också drog iväg. Det känns som jag kommer sakna han jättemycket! Men vi komer ju säkert ses, karlstad är ju inte asstort liksom ;)

Sen åkte vi till mamma och så kom det mer folk. När dem var klara ,med falaket kom Gabriel och Erica och vi åt god mat, jorgubbstårta, umgicks och han fick studentpressenter. Han fick en iphone (stavning? ) och massa roliga ölglas och pengar :)

Lite senare kom hans klass och dom förfestade lite innan dom skulle till nöjes och parta mer. :)  Så otroligt skön klass alltså!

jag har precis satt på lösnaglar så det är lite svårt att skriva, haha. Imorgon är det min avslutning! :D

Puss <3
















Fint? :)

"Vad är en bal på slottet?"

hallå där!

Lite bättre i nacken idag. När jag kom till skolan gick till skolsystern och fick lite massage. Jag tycker faktist om henne :) Man kan prata med henne och hon känner mamma också så därför känner ju hon mig också lite mer ;)

Vi hade typ en halvtimme projketabete och sen fick vi gå hem. Jag åkte till mamma och tog en ångdusch och kollade på film.

Treorna hade ju bal idag också, så jag och mamma och Björn var där och tittade på alla fina pojkar och flickor. :)

Jag har sett så många fina balkänningar!! Jag vill ha en riktig prinsessklänning tror jag! Ljusrosa med massa fint på. :) Ett år kvar, sen är det min tur!



Värdens bästa daviiid :)



Fina bror och Lisa :)



Sofie :)


Nackspärr

Jag har nackspärr. Eller så är det en närv som ligger i kläm nånstans. fyfan! Igår kunde jag knappt röra mig, men nu är det faktist lite bättre.
Det jag önskar mest av allt just nu är att det ska gå över och att vädret ändrar sig så det blir varmt och skönt på torsdag och fredag! Har ni haft nackspärr nångång?

Tro mig jag vet!

Jag pratade precis med en kompis som jag inte har pratat med på väldigt länge. Då finns det ju verkligen jättemycket man vill prata om, och man vill veta allt som hänt sen sist och så, you name it. Så kom vi in på det här med självförtroende och sjävkännsla. Hon hade det fortfarande jobbigt och bad mig berätta lite hur man skule hantera det.
Jag är inget proffs på det här, det kan jag inte säga men jag gav henne lite tips på hur jag har tänkt och gjort för att må bättre och förstå att jag är värd att må bra.

Så jag sa ungefär såhär. Tänk på att ingen är bättre än du, det gör inget att bara tänka ni är så dåliga, kolla på mig istället! det känns ganska skönt när man avänder det för att peppa sig själv haha ;) Man ska tänka, jag klarar allt som alla andra gör om jag verkligen vill och jag har folk runt om mig som stöttar mig.

Jag vet verkligen hur svårt det är att tro på allt det här ibland man tror bara att folk säger såhär för att dom inte kommer på nåt annat att säga, men så är det ju inte. Om man verkligen försöker så hjälper det. Genom att det är uderbara människor som har berättat det här för mig så har jag börjat tro på det och jag har vuxit otroligt mycket som person sen högstadiet. Det nästan viktigaste är att man inte ska leta fel på sig själv! Det förstör hur mycket som helst. Leta efter bra saker istället! :)

/Ellen


Första doppet?

Det är inte sådär jättestor variation i min blogg just nu känner jag. Men idag har jag solat det var lika varmt idag som igår om inte varmare! Jag gick ut vid tolv och gick in vid fem! haha, inte så hälsosamt kanske men vafan!

Min syster och Per kom runt ett och solade, badade coh vi prataade massa. Det var trevligt :) Räknas det som första doppet om man tog det i poolen hemma? :D Det gjorde vi iallafall, eller inte Per för han va lite badkruka haha! :)

Och jag hade ju inte så mycket koll på om jag kanske skulle bränan mig, så självklart har jag bränt mig på axlarna och på nosen :( Jaja, det blir väl brunt till imorgon eller något :)

Imorgon kommer Gabriel hem från Alanya har faktist saknat han ganska mycket :O









Haha, jaa :)





We are who we are :)



Ärlighet:

Ditt äldsta hångel? 26 år
Hur många har du varit riktigt kär i? Två tror jag..
Vad tycker du om kärlek? Kärlek är bra är det går bra :)
När kramade du någon sist? Nyss
Saknar du någon speciell person nu? Ja
Har du svårt för att bli kär? Ja faktist 
Är du singel? Ja
När fick du senast en komplimang? Idag :)
Har du hånglat med någon av samma kön? Haha, jaa

Sunkissed

Idag har jag invigt min sololja och haft det så skönt så! Det blir ju ganska kladdigt men man blir ju brun fortare. (Y)

Jag satt på poolkanten och badade fötterna också, och solade samtigt :) Hur skönt som helst!

Jag skulle ju egentligen träffat Izza igår, men det blev inget så vi har lekt på stan idag istället :D

Vi satt vid pråmen och sprang runt i affärer. Jag köpten en rosa jättesöt bikini, en studentpressent till min bror och en hårinpackning. :) När vi skulle köpa något att dricka inne på hemköp höll jag på att halka på ett kvitto på golvbet, haha! Det såg nog väldigt roligt ut. Så typiskt mig!

Här kommerd et lite bilder :)

Puss










23:07

Har ni nånsin kännt att ni bara vill springa iväg, skita i allt, slippa allting som är jobbigt coh bara va där som det är kul och alla är glada och trevliga och allt är perfekt?

Hello

Nu har jag fixat mug lite och ska snart dra till bervik med mamma. sen ska jag nog sola lite och sen ska jag leka med Isabell :)

Ha en asbra dag! :)

CHIAO :)


Första juni

Idag har det vart en jättemysig dag i skolan! vi skulle egentligen ha en "lekdag" med klassen och typ kasta vattenballonger på varandra och sådär, men vi stannade kvar i skolan och fikade, lyssnade på musik och hade lite musiktävlingar, haha :)

Och nu är vi ju lediga ända fram till tisdag! Får se vad som kommer hittas på dom här dagarna.


Snell hest gå på fest äta kaka dricka lesk. hahaha



Madde ville inte vara med på kort, haha :D


Men det ville Therese ;) Söta va?


RSS 2.0