Lördag och Söndag.

Hej på er! Mår ni bra? :)

Igår åkte jag, Malin och Per ut och badade med hundarna. Eller det var bara Per och hundarna som badade och jag och syrran tittade på och skrattade åt dom. det var faktist väldigt mysigt, vi satt på några klippor och käkade glass och tog  massa kort. :)

På kvällen var jag jättesugen på att gå ut, men eftersom alla jag umgås med just nu har fyllt 18 så är det inte så mycket hemmafester :( Men snart är det min tur att gå ut på krogen och slipper va hemma och smsa med alla som är där och har kul!

Och idag har jag vart hos mamma med Doris nästan hela dagen. Hon är helst sjukt gosig den kissen! Jag hade tänkt att sola, men jag hann bara va ute i typ en kvart sen kom det värsta regnmolnet precis över mig!

Jaja, lite sol blev det idag ialllafall!

Puss!




 












Skön sommardag!

När jag kom till stugan blev det dåligt väder och regnade och när jag åkte därifrån blev det strålande sol både där och hemma, haha! Det bevisar väl bara ännu mer att jag verkligen inte trivs där ute?!

Dagen har spenderats på stan med min vän Ellen. :) vi gick och åt en jättegod lunch på Lilla saluhallen, jag tog en kyckling och fetaostsallad med grekiskt bröd. MMMM!

Sen köte jag en jättebra ögonbrynspenna, har ju börjat sminka ögonbrynen. Det ser faktist bättre dom är ut eftersom dom är ganska blonda annars.

Efter en stund gick vi och satte oss vid pråmen i värmen, så skönt alltså! Och så kom joel förbi, han har jag inte träffat på länge, så det var roligt!

Får se vad det blir ikväll jag är väldigt partysugen men inte fått tag på någon annan som är det tyvärr. :(

PUSS


29/7

Nu är jag hemma i stan och det känns bra. Jag har börjat gilla att åka bil och buss ganska långt. Jag har aldrig tyckt om det förut men det är ganska skönt när man sitter och lyssnar på musik och så, haha. Eller bil är ju mycket skönare att åka än buss kom jag på..

Hur som helst nu är jag hemma och ska fixa lite käk och sen träffa Ellen en sväng på stan.  :)

Här kommer lite bilder ifrån Kristinehamn.






Hallon med socker på.


Alltid lika mysigt!

Hallå allihopaa!

Det är faktist alltid lika mysigt när jag är hos farmor. Man kan bara slappna av och behöver inte tänka så mycket. Men måste erkänna att jag har haft lite bloggabstinens, haha! Men inte haft lust att sitta vid datorn bara.

När jag kom dit i tisdags kom min kusin Clara direkt och vi pratade en massa. Hon är tre år yngre än mig, men det går bra att årata ändå om allting ;) Hon känns faktist lite mer som en lilla syster man inte träffar så ofta än en kusin.

På kvällen åkte jag och Clara och henns mamma ut till deras häst så vi fick rida lite. Herregud, jag hade inte suttit på en häst på nästan ett halvår, men man kommer ihåg allting ganska fort ändå tycker jag. Det var verkligen superkul och det gick bra men jag hade massa träningsvärk dagen efter kan jag säga! Haha. :)

Sen har vi vart och badat och bara tagit det lugnt och ätit massa god mat! Och idag skjutsade farmor och farafar mig till stugan.. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag har faktist aldrig tyckt speciellt mycket om det här stället. Känner mig deppig så fort jag kommer ut hit. Så imorgon ska jag dra ifrån skogen och ta bussen hem till stan igen.

Hörs då! Bilder kommer imorgon.

Pusspuss.


En dag hemma.

En dag har jag vart hemma nu och imorgon drar jag igen. Den här gången till lilla kristinehamn för att träffa mina kära kusiner och hälsa på farmor som jag nog alltid kommer älska att göra, haha! :)

Vet inrte riktigt hur länge jag stannar men jag tycker det är så skönt att komma bort ibland..

Becci fyllde ju 18 i helgen, så grattis i efterskott gumman! love you :)




Hemskt!

jag har följt händelserna i Norge på tv. Hemskt det som har hänt i Oslo och på ön. Vad är det för iskalla människor som finns egentligen? Jag känner några som är i Norge och jobbar just nu och dom mår bra iallafall så det känns ju liite bättre.

Jag tror det är 80 stycken dom har hittat döda och det är fler som saknas.. USCH vad läskigt!

Home again

Jag har haft en toppenhelg i Stockholm! Hade ju såklart vart mysigt att åka med en kompis iställlet för föräldrarna, men det var faktist helt okej. :) Vi bodde hos Lisbeths syster i Kungsängen. Det har varit jättevarmt båda dagarna också!!

När vi kom fram i fredags slände vi bara in väskorna i huset.(Bara jag som packar helt onödigt mycker för en helg, haha) Och sen tog vi tåget till stan och åt lunch på Fridays, mysigt! Sen var pappa så snäll så och orkade springa runt med mig i affärerna hela dagen och hade jättebra tålamod, haha.  Jag köpte ett jättefint linne på Urban outfitters, en fin stor vit klocka med lite blingbling på, och ett par svarta Cheep Monday jeans. :) Inte så mycket men jag behövde inget mer. :)

Igår var vi på Grönan en stund det var kul! Var inte därså länge för att det typ bara är jag som tycker det är kul och för att det var så varmt. Men pappa åkte fritt fall, det trode jag verkligen inte han skulle våga, haha!

På kvällen käkade vi  på en jättemysig resturang med hur god mat som helst! Jag tog oxfele, med ett gott men lite konstigt mos till och jordgubbar och glass till efterrätt. :)

Nu är jag astrött och ska  nog gå och lägga mig tidigt ikväll.

Puss på Sthlm<3

Här kommer massa bilder!





 
 haha









 


21 juli

Hallå!

Just nu håller jag på och packar. Jag drdr till Stockholm imorgon och stannar hela helgen, ska bli as nice! :)

Jag hatar verkligen att packa och jag är inte bra på det heller. Men det går ju absolut lättare när man ska göra nånting roligt, eller hur? :)

Ska försöka  blogga under helgen men annars gör jag det när jag kommer hem. :) Herregud jag måste upp astidigt imorgon ju. Har inte gått upp före tio på hur länge som helst, hur ska det här gå? ;)

Kärlek / Elllen

Grattis Alice! :)

Idag fyller min vän Alice 18. Grattis gumman och ha en superbra dag! :)

Idag är det superfint väder också. Tänkte egentligen sola, men ska iväg och träffa Jenny snart. Men vi kanske drar tillbaka till mig sen och tar ett dopp i poolen, vem vet? ;)










Just nu

Jag var ute och gick för en stund sen och har nyss tagit en lång ångdusch. Så sjukt skönt! Jag skulle kunat stå där och duscha i flera timmar. Blir ju lite spakännsla. ;)

Förut idag var jag och mamma på djursjukhuset med Doris. De tittade lite i hennes öron för att hon kliar sig så mycket i dom. Hon jamade jättemycket i bilen, lilla pluttan.. :)

Imogon ska jag leka med min babe Jenny. Det ska bli kul! :)

Puss på er! :*


:D

Heregud vilken dryg och tråkig vecka! varaför ska jag alltid bli sjuk när det är sommarlov och fint väder? Sjukt störande alltså.

Idag vaknade jag på heelt fel sida kände jag, vet inte riktigt varför men vaknade av att mamma pratade ashögt precis utanför min dörr. Suck.

Men senare kom min kära morbror Christer och hans flickvän på besök och jag blev hur glad som helst. Jag träffar mina släktingar för sällan känns det som. Men det kanske är bra om man inte ses för ofta? Då kan man ju bli så glad som jag har varit nästan hela dagen idag nör man äntligen ses igen, haha :)

Ikväll ska jag kolla solsidan och bestämma mig för att veckan som kommer komer att bli TOPPEN!!


Vilken överraskning!

Nu är jag nästan frisk! Det är ju alltid värst på morgonen, då brukar iallafall jag ha mest ont i halsen.

Idag vaknade jag av mamma som kom in satte lilla Doris i min säng och sen frågade mamma och jag ville följa med hene till Grekland! Åh vad glad jag blev, vi åker första oktober.(Väldigt konstig tid att åka till grekland!!) Men det skulle vara varmt och fint ändå. :) Mysigt! Jag tror det blir jättekul.

Jg hoppas att klasen kommer iväg till Alanya i trean också, skulle vara så jävla nice!


Puss


10sanningar

Okej, jag har gjort tio saningar en gång innan men varför inte igen?

* Jag vill fylla år.

* Jag kan bli irriterad lätt.

* Jag tycker Hugo Rosas är sjuuukt snygg, haha

* Tycker det är kul att lyssna på gammla nostalgilåtar, även om det är töntmusik

* Jag älskar hästar

* Jag har svårt för att lita på folk.

*Jag tycker folk ska stå för vad de tycker.

* Jag älskar choklad

* Jag är oftast glad och sprallig :)

*Jag älskar ROSA!


På bättringsvägen

Hallå i blåbärsskogen.

Jag är forfarande sjuk och det suger. Men jag har typ sovit bort det allra värsta så nu är jag på bättringsvägen. Inget jobb dnna veckan alltså.

Igår kväll var jag vaken länge och läste "kriget är slut" av Morgan Alling. Den var jättekonstig i början, hängde inte riktigt med men nu när man har kommit in i den är det så man inte kan sluta läsa. :)

Idag vaknade jag halv ett och kände mig kanska utvilad, men är det inte så att ju längre man sovet desto tröttare känner man sig? Det brukar vara så för mig men inte nu. Men lilla kissen har sovit hela dagen hon,hon var uppe och busade mitt i natten så det kanske inte är så konstigt ändå, haha.

När jag har blivit helt frisk ska jag börja powewalka lite oftare, man blir så seg av att bara vara hemma och vara sjuk och inte göra nånting. USCH!



Himlen va helt rosa igår kväll! Fint va?:)

Sjuk

Hej på er! Här sitter jag och är sjuk. Jag hatar att vara sjuk! Har ont i halsen, ont i öronen och sådär "influensaont" i hela kroppen. Usch!

Jag tror jag har feber också, idag har jag sovit nästan hela dagen så jag hoppas att det blir bättre snart.

Puss

Skindeep

Hallå alla söta.

Idag träffades jag Rebeca på stan för att jag skulle byta staven till piercingen på skindeep. Precis när vi kom innanför dörren började det ösregna och åska, tur att vi slapp det värsta!

Sen fick vi vänta en stund innan detvar min tur. Det gick jättebra men gjorde ganska ont eftersom vi var tvugna att töja lite. Piercaren var superskön så jag behövde inte vara så nervös som jag var haha. ;) Nu har jag en ny kula som är lite större men jag vänjer mig no med  den snart tror jag. Den är rosa så klart!

Jag börjar få ont i halsen och känner mig förkyld, NEJ NEJ NEJ! Hoppas det går över fort...


 Ett och ett halvt år gammal bild.


Varför klaga?

Hej hej halllå :)

Jag  förstår mig på är folk som klagar på sommarvärmen! Idag när jag satt på bussen in till stan satt det två tjejer bakom mig och två tanter en bit ifrån och alla dom klagade på att det är varmt ute!? WHAT?

Alltså vi bor i ett land där det nästan alltid är kallt och trist, folk längtar så till sommaren kommer. Men när väl sommaren är här så sitter alla bara och klagar! När jag var i Thailand så var det en som frågade pappa hur det var i sverige och han sa: som i ett kylskåp, mörkt och kallt, haha!

Jag kanske tål värmen väldiggt bra och tycker det är skönt när alla adra tycker det är för varmt men jag tycker ändå att det är synd att klaga på det faktiskt!


Idag träffade jag pappa en sväng på stan , inte träffats på tre veckor. Vi åt lunch på uteservieringen på kebabhouse och sen drog runt lite i affärerna. Jag fick ett par rosa Björn Borg trorsor, en fin tröja på Monki och Morgan Allings bok som hanlar om hans svåra uppväxt, den är säker asbra tror jag!





Suddig i know :)


Det är inte lätt när det är svårt

Okej, jag är så jäävla trött på falska fula jävla idioter! Varför? Känns som man inte kan lita på någon just nu och att nästan ingen är på riktigt, shit va irriterad jag blir.

Hur som helst, i går kväll åkte jag till min kära Ellen ute på Hammarö. Vi satt ute på altanen och käkade pizza och tog det bara lugnt. Sen gick vi ut och gick och pratade massa i mörkret och hamnade vid våran gammla högstadieskola.

Jag har nästan inga bra minnen från den skolan och är så lycklig att jag slipper den nu och slipper hammarö, men det var ändå kul att gå dit och titta lite.

Idag kommer Malin och Per hem från grekland, åh va bruna dom kommer vara!

Puss


Vad händer?

Om jag ska vara ärlig så beror den dåliga uppdateringen på att jag inte har ORKAT! Jag har inte haft nåt speciellt att skriva om, bara kollat runt på andras bloggar.

Superhärligt väder idag, har solat en stund och  jag och min bror kom nyss hem från stan. Jag köpte ett fint partylinne på gina och en söt bh. :)  Det är kul när syskon växer upp och kan börja umgås som kompisar. :)

Idag är det en månad sen sommarlovet började! Gud vad tiden går fort.

Det här vill jag hinna med i sommar:

* Åka till kusten, jag älskar Grebbestad! <3

* Åka till Stockholm

* Åka till lisseberg!

* Festa mer med dom bästa!

* Bli brun, brun, brun!

Sen vill jag bara ha kul och inte planera för mycket ;)

CHIAO!


Sommarkväll!

Några kompisar till mamma och björn kom förbi för en förut och vi  grillade, pratade massa och satt ute och åt jordgubbar. Barnen badade i poolen också :)Dom tyckte det var jättetkul, men lite kallt tror jag.

Det är kvällssol hur länge som helst därute så det är perfekt att sitta en fin sommarkväll!

Slänger upp lite bilder också. :)






Onsdag 6 juli

Idag kom Gabriel hem en väng för att han var ledig och han var så snäll och följde med mig till skindeep(ett piercingställe) Och så frågade jag om dom kunde hjälpa mig med att töja ut hålet lite så jag kunde ha i den andra staven och variera lite. Men han som piercar var inte där idag, så jag ska dit nästa tisdag. :)

Annars idag har jag bara lekt med Doris och gett henne så mycket kärlek jag bara kunde. :) Jag har seriöst aldrig träffat en gosigare katt! Hon kröp upp i min famn förut och sov i nästan en halvtimme, söt! Men jag är nog ändå en hundmänniska tror jag.


girls fall like dominoes- Nicki

Åh, vad trött jag blir! Staven till den nya piercingen passar inte! Jag måste trycka egenom den och typ pierca mig igen och jag har försökt göra det hur längesom heldt! Frustrerande! Jag älskar piercingen men ibland ska den alltid håööa på och jävlas! Varför?

En annan sak som är betydligt roligare att snacka om är bloggaren Hugo Rosas.  Så jävla snygg! har läst hans blogg ett tag, men mest för att kolla bilderna haha ;)




Fika på stan.

Jag och Becci träffades på stan förut och först köpte jag två nya piercingar eftersom jag har tappat bort min finaste. :( Så jag köpt en till rosa och en silver. Känns så kontigt att inte ha nån i nu. Sen drog vi runt lite mer i affärerena innan vi satte oss på waynes och fikade.

Efter en stund kom hennes kompis Alex och vi satt och pratade massa. Fika kan man göra länge, haha. :)

Nu sitter jag här med lilla Doris i knät och lyssnar på musik. :)




Bäbiskatt

Jag älskar henne redan! Hon är verkligen inte som en vanlig katt, hur oblyg som helst, helt galen och har hur mycket enegi som helst. Haha!

Jag har tänkt på en sak, jag som är jättedålig på att planera saker och tycjer bara det är jobbigt har redan börjat planera min födelsedag som är om två månader, haha! Men alla räknar väl ner till sin 18 årsdag? :)

Om en stund ska jag till stan och fika med Rebecca och gör lite ärenden, så vi hörs sen! PUSS från Ellen och Doris! <3



Doris och hennes pappa tor jag


Hämta Doris! :)

Hallå bloggen!

Gud vad det är skönt att inte stressa alltså! Jag har variy så jävla dryg idag och det känns jätteskönt, haha!

Men snart ska jag och mamma åka till Karlskoga och hämta våran lilla kattunge. :) Jag kanske har sagt det förut, men jag gillar egentligen inte katter, jag tycker dom är lite läskiga och inte speciellt roliga. Jag tycker det är mycket mysigare med hundar men jag hoppas jag kommer tycka om Doris iallfall, det känns som jag komer göra det! :)

Oj vad mycket" jag tycker " det blev i det här inlägget, haha men men det gör väl inget? ;)

Skulle såklart lagt upp en bilöd på henne men jag hittar dom inte, sjukt störande!!!

Gårdagen

Jag hade askul igår! Vi var hos Felix och firade han i förskott och festade hela natten. :) Nu är nästan alla som jag umgås med 18 utom jag! Åh, vad jag längtar men det är ju bara två månader kvar och det går ju fort. ;)

klockan två igår natt drog vi och nattbadade, haha! Jag var inte alls taggad på att bada för det var kallt i vattnet och jag hade ingen bikini med mig. Men Björnde och Alex bar ner mig till vattnet och doppade mig nästan, Busungar!

Jag mikssade sista bussen hem så jag fick sova hos pappa och dom är ju i stugan nu så detvar skönt att vara själv lite.

Idag är jag hur trött som helst och har bara tänkt lyssna på musik, kolla på tv och ta det väldigt lugnt. Men sånna dagar får man ju också ha!







Nattdopp :)


Lördag :)

Champange grejen bev trevlig. :) Jag pratade mycket med Anna som är mammas kompis och hon är förskolelärare och hon tycker inte heller att jag behöver känna stress för universitetet efter studenten, man kan faktist få jobb kanska lätt efter barn och fritid!

Men hur som helst, nu är det sommarlov och nu måste jag börja göra mig i ordning. Det är party ikväll för Felix fyller år!! :)

Puss på alla söta.




Första Juli

Hallå!

Jag ställde klockan på tio idag för att jag skulle upp och jobba, jag var så trött så jag knappt kunde öppna ögonen! Det kändes som klockan var halv sju inte halv tio. Så otroligt typiskt att man vänder på dygnet helt när det är lov. Det kanske beror på att jag vaknade i natt av att det spöregnade och åskade jättemycket. USCH!

Idag har jag städat kan jag lova! Det tog nästan tre timmar idag. Jag brukar ofta bli stressad av saker som tar för lång tid, vilket är superdumt. Jag hade ju nästan all tid i världen och ändå skyndar jag mig som fan och stressar upp mig. Varför?

Hundarna var hemma idag när jag var och städade så det var mysit med lite sällskap, haha lilla Alba följde efter mig hela tidenoch tittade vad jag gjorde :)

När jag var  klar var jag helt slut! Hade ont i ryggen och i armarna, haha. Sen tog jag bussen till stan och där träffade jag Nikke och Pontus en sväng innan jag skynade mig hem för att käka lite, hade bara ätit frukost.


Imorgon ska mamma och Björn ha som en liten " inflyttningsfest" eller champangefrukost, haha. Så det kommer lite folk och jag får säkert hålla koll på barnen och äta jordgubbar. Och dricka lite så klart! :) Mysigt ändå!

Hörs imorn!



RSS 2.0