Tisdag den 30 Augusti

Idag är det tisdag och vi fick sluta två iställlet för fyra, hur skönt?

Slänger upp en bild på mig och fina Pinar. :)



Dagens låt :
Chris Brown - Next to you






Ledig idag.

Hej hej hallå! :)

Jag vet, jag har vart asdålig på att blogga senaste dagarna.

Hur som helst, i lördags var jag på en kusinträff hos min faster i Kristinehamn. Det var supertrevligt! Träffade massa folk jag inte har sett på jättemånga år, bland annant Pontus. Han och jag haer inte träffats sen jag var typ 13 :O Då var vi ganska tajta, pratade mycket i telefon och sånt. Så det va kulatt ses igen! :) <3

Jag ville stanna längre än pappa så jag sov hos farmor och farfar sen. På kvällen var det askul! Vi lekte massa lekar med barnen och skrattade mycket. :)

Igår tog jag bussen hem till Karlstad och nu är jag hos mamma. Ska snart dra in till stan och hämta mitt leg på banken. :)

PZ



Haha jag och Gabriel.



Vääldigt gammal bild på Pontus. ;)


God morgon!

Kolla vas jag hittade igår, en bild när jag pussar pappa när  jag är typ fem år! haha!  ganska sött ändå eller vad säger ni?


HEY YOU!!

Jag har tänkt på en sak. Nu har vi börjat med en ny kurs i skolan som heter "människor behov av stöd."
Det jag har tänkt på är att våran lärare säger mycket "Normalt" och "Onormalt." Men vad är egentligen normalt och vad är onormalt? Vem är det som bestämmer det?

Är allt som är avvikande från mängden "Onormalt"??? Jag skulle kunna sitta och skriva jättemånga sånan här exempel men jag tror ni fattar grejen.  Várför göra skillnad på folk bara för att dom är annorlunda?

Finns det egentligen nån bra förklaring på allt det här?

Powernap

Nu har det rullat igång. Det är ju inte alls så fatligt som  man tror precis innan man börjar skolan. Det enda som är negativt är att jag är så sjukt  trött. Hela tiden typ, hur jobbigt???

Tog en liten powenap när jag kom hem, sov kanske i en halvtimme eller nåt. Men grejen är att man blir tusen gånger tröttare sen när man vaknar igen än man var innan. Sen blir jag pigg och kan inte sova på kvällen istället, haha!

Men imorgon är det ju fredag och vi har bara två lektioner och börjar halv elva, soooft!

Ha det bra, nu ska jag försöka bli lite glad har vart irriterad hela dagen, usch!


Bjuder på en sjukt gammal bild på mig och min Isabell

Första dagen i 3an

HALLÅ!

Dagen har faktist varit jättemysig! Var så klart trött på morgonen men det gick över. :)

Vi lekte lekar nästan hela dagen och hade en projekarbetelektion. När vi hade slutata drog jag, Becci och Cissi till donken och käkade som vi gjorde förra året första dagen också, hihi. Känns lite ofräsht att äta där, men vafan nån ensaka gång spelar väl ingen roll?!!

Efter en stund kom Rebeccas pojkvänn och isabell och Adam. :) Vi stog och pratade massa.

En sjuk sak, sen träffade jag en som jag har känt i hela mitt liv, men inte träfaft på flera år! Hon var min dagisfröken och jag hade henne som lärare i lågstadiet. Vet inte riktigt varför hon betyder så mycket som hon gör men vi har hållt kontakten i allafall på nåt sätt. Hde inte träffat henne sen jag slutade mellanstadiet tror jag. Gissa om vi hade mycket att prata om!!!! Gunilla! <33

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova.

PUSS



Förra årets klasskort :)

Skola imorgon :O

Imorgon börjar skolan!!! Känns superkonstigt men ändå kul. :) Har kollar vårat schema och det verkar ganska soft, mycket sovmornar och så. :)

Känner mig ganska taggad faktist, det är sista året på gymnasiet och det ska bli det BÄSTA ÅRET!


Utkast: Aug. 21, 2011

Hej på er!

jag mådde mycket bättre igår efter jag hade fått i mig lite mat och efter att pappa tyckte lite synd om mig. ;)

Låg ju bara och grät och orkade inte göra nånting, men det berodde ju på att jag inte hade ätit. Nåt att komma ihåg!!

Jag och Pappi var ute och powewalka förut det var superskönt faktist, mycket bättre väder idag också ju!

Jag vet att det inte har kommit så mycket nya bilder på ett tag, men det kommer snart hoppas jag!

Imorgon börjar de felsta skolan, men inte jaaag hihi! Nej, men vi börjjar på tisadsg så Min allra sista sovmorgon blir väl imorgon. Men det ska bli skönt att börja igen! Iallafall att komma tillbaka til det sociala man har i skolan, emn det kommer nog bli tomt efter treorna..

Idag Fyller Per 25 år! grattis på han  :)




segdag gånger tusen

Hej. idag har jag gått en kort runda med Malin på stan, men jag köpte inget måste ju som sagt spara!

När jag kom hem var jag så sjukt trött så jag nästan svimmande. Jag har fått ett pms och en trötthet som har fastnat i min kropp helt. Vad beror detta på? Beror det påd et trista vädret eller vad är det  egentligen frågan om?

Har ni några tips?


Sluta regna!!!!

Jag hann med detn jag skulle göra idag och lite mer, och det ör ju bra!!

Först fikade jag ju med Per. Det var supertrevligt! Det är han som hjälpte mig till stan när jag satt på fel buss helgen efter midsommar, haha. Så vi hade väldigt mycket roligt att snacka om kan jag lova och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge! :D

Sen träffade jag Isabell och hon fick sitt fina halsband och hon blev jätteglad :))

Gud vad det har regnat idag alltså, regnigaste dagen på länge. Jag såg nog ut som en dränkt kattunge när jag sprang in på solariet. Det var skönt att sola, kändes längesen.

Nu har jag precis käkat lite mat och hoppat i mjukiskläderna, ikväll blir det chips och dippmys!



Varm choklad, mums!


söta Per :D

Dagens planer!

Hej bloggeeen!!

Nu har jag nyss tagit en dusch och ska göra mig i ordning. Så här ser dagens planer ut för Ellen:


* Åka och hämta lite grejer hos mamma.

* Fika med per. :)

* Träffa isabell och ge henne hennes present och snacka. :)

* Dra till Freesun och sola om  jag hinner.

* Leta efter mitt favoritlinne som är helt borta.

Nu kör vi!


Förresten, var rädda om era vänner...!


Thursday

Ställde även idag klockan på 9. Jag vaknade men snoozade typ en timme... SKÄRPNING ELLEN!!

idag har har jag iallafall varit med Naddi. :) Vi fikade och kollade runt, men köpte ingemting vi ska ju ut och käka nån helg snart så vi måste ju spara.

Jag måste hitta ett par skor till jag fyller år tycker jag.. Skulle vilja ha typ pumps med kilklack, det är ju fint!  Ska kolla nåndag när jag har tålamod att gå in i en skoaffär.

När jag kom hem gick jag och pappa en promenad till Willys och handlade.

Imorgon är det fredag! Puss

Utkast: Aug. 16, 2011

Idag tänkte jag ställa klockan så jag kom upp någolunda i tid, gjorde jag det? NEJ. Jag vaknade halv elva och var hur trött som helst. Det är ju bara en vecka kvar till skolan börjar idag, så jag måste få in lite rutiner känner jag annars kommer jag dö sennnär det drar igång.

hur som helst, det var bara tt hoppa upp ur sängen och försöka bli pigg. Sen drog jag ner på stan och köpte en födelsedagspresent till isabell, tror hon kommer bli glad! :) Jag tycker det är lika roligt att ge bort presenter som att få dom själv! Eller.. nästan iallafall. ;) Sen träffade jag Gabriel och Erica och vi givk och köpte glass. Har ni provat den där ploppglassen? Supergod!!

När jag kom hem igen började jag planera min födelsedag lite, smsade och frågade vilka som kan komma och så.
Nu sitter jag här med min tekopp och lyssnar på Ron Pope, imorgon ska jag jobba tror jag eftersom det inte blev nåt i fredags. :)


Sommaren 2011

Pkej, det är väl dags att erkänna att sommaren snart är slut... Jag haur haft en toppensommar, men jag tycker faktist väldigt mycket om hösten också, när det inte regnar.

Då kan man sitta inne med en god kopp te, käka lite choklad och ha filtar runt sig, det är höstmys det!!

Här kommer lite blandade bilder ifrån sommarn! :)





 

minispaa :)

hejhej hallå :)

Jag har faktist haften ganska tråkig vecka.. Det är så många som är bortresta så har inte funnits så mycket att göra.

Imorgon ska jag iallafall åka med pappa när han ska hjälpa Gabriel och erca att flytta ur lägenheten i Sunne, för att dom ska flytta hem igen. Har ju inte vart där än så nu får jag iallafall se hur dom har haft det. :)

Jag skulle städat hos min syster i går men hon glömde att lägga ut nyckeln, så jag kom inte in. Men ska städa nästa vecka istället. Gud vad jag längtar tills vi får studiebidraget igen! Fast jag har klarat mig gaanska bra den här sommaren iallafall tycker jag ;) hihi


Nu har jag precis lekt minispa hemma. har tagit en låång nästan för varm ångdusch i mörkret och bara haft lampan som blinkar saknta rött, blått och gult. Så mysigt!  Och så har jag gjort inpackning och lagt en ansisktsmask. :) Alskar sånt där!!

Dagens låt : Lars winnerbäck - Elegi

gi

Torsdag

Hej alla fina.

Idag gick jag upp vid 10 och käkade frukost med mamma som var ledig. Sen gjorde jag iordning mig lungt och mötte pappa på banken och vi fixade med massa papper och så för mitt leg. Det gick bra och jag tror att jag får det innan min födelsedag. :)

Sen köpte jag lunch på Lilla salu hallen, gott!

Får se vad det blir ikväll, har ju laddat ner hela sesong två av andra avenyn <3 så jag ska säkert kolla på några avsnitt. Imorgon ska jag jobba.


Puss

 


9/8

Hallå där!!

Idag vakande jag av att Doris hoppade upp i min säng och la sig brevid mig och spann hur mycket som helst, hihi myskisse! :)

Det har verkligen vart dåligt väder idag, så på förmiddagen gjorde jag inte speciellt mycket var bara hemma och tog det lugnt. Känns som det inte finns nånting att göra i hela världen när det regenar ute, eller hur?

Lite senare åkte jag in till stan och träffade Isabell och några kompisar till henne. Vi satt mest inne på donken och pratade.. Jag vet, PINSAMT!!!  Den tiden är förbi för längesen för mig, sitta på mc donalds och inte göra nånting med massa folk. Fy!

Sen kom äntiligen Evelina som jag väntade på. Vi hade inte träffats på flera månader så det var verkligen jätte kul att ses! Jag fick min julklappp, hahaha! vi har ju träffats efter jul men det har inte blivit av bara ;) Jag fick en fin tekopp och ett par super söta trosor, bilder kommer imorgon eller nåt.

Vi var hos henne och prtade om allt mellan himmel och jord och sen drog vi till Kebabhouse och käkade, supermysigt verkligen! Jag hade saknat henne så.

jag fick skjuts hem av hennes kompis Oscar sen, astrevlig kille!


Puss på er!




Bästa, finaste

Otursdag or what!!!!

Herregud vilken otur jag har haft idag! När jag vaknade och skulle kolla vad kockan va på mobilen såg jag att ALLA sms och nästan ALLA kontakter var borta!!!! Jag har ingen aning vad som har hänt, men jag tror att jag glömde ta på kapplåset igår när jag skulle sova och att min katt har gått på mobilen och kommit åt nånting men jag vet inte.

Så hela förmiddagen har jag suttit på hitta.se och nu har jag iallafall fått tillbaka några nummer! :) Men det saknas fortfarade många.. Så snälla ni som läser skriv era nummer!!

PUSS


Svar på frågorna!

Fråga : Vem tog din oskuld? ;)

Svar : Haha, hemlis. :)

Fråga : När fyller du år gumman? vi måste ut då! / Jenny

Svar : Jag fyller år tredje September. Ja, det är klart vi ska!! :D

Fråga : Har du några favoritlåtar?

Svar : oj, vad svårt! jag har jättemånga favoritlåtar men just nu är det nog What are words med Chris Medina och Where them girls at med David guetta och Nicki Minaj. :)

Fråga : Hur ofta powerwalkar du?

Svar : Haha, jag försöker göra det då och då men det ska bli oftare!

Fråga : Har du nån idol?

Svar : Haha, nej ingen riktig idol har jag inte men just nu gillar jag Hugo Rosas väldigt mycket ;) haha

Fråga : Vilekn tårta tycker du bäst om?

Svar :  Jordgubbstårta med mycket grädde, utan tvekan!

Fråga : Vad fick dig att börja blogga?

Svar : Jag har alltid haft ett behov av att skriva av mig, så det var väl mycket det sen ser jag det mest som en rolig grej. ;)

Last friday night

Okej, jag hade verkligen inte kul i går. Det va så klart supertrevligt att träffa Therese, Felix och Evelina och en del av dom andra.. Men jag ångrade fatist att jag inte följde med Alice ut istället..

Men men, sånna kvällar blir det ju ibland, inget att deppa för :)

Det var iallafall askul när jag drog tillbaka till stan för då träffade jag Billy och Pontus och några kompisar till dom! :)  var  med dom ganska länge innan jag drog hem och där väntade sängen. ;)

såå god!!!

Hello!

Idag har jag gjort llte ärenden på stan. Bland annat tagit det där jävla idkortet, haha herregud. Träffade Pontus en stund, det var trevligt :D

Nu har jag precis duschar och ska fixa mig för ikväll ska det partas!! :D


Sanna mina ord

Vi hade en asrolig dag på Liseberg i går!!

Jag är ganska stolt att jag åkte Lisebergsbanan faktiist, jag som egentligen är jätte karusellrädd. :D  Den var hur rolig som helst men läskig! Åkte den, Colorado, flume ride och slänggungorna typ tusen gånger :) Sen kollla jag på dom andra när dom åkte massa läskigt, men det va kul det med! Nu  är jag helt pank men det var verkligen värt det, vi hade supertrevligt :D

Idag har jag varit hur trött som helst eftersom jag gick upp så tidigt i går och kom hem sent. Har precis tagit en varm dusch och ska ta på mig mjukiskläderna och bara chilla.

Dagens låt: Sanna mina ord - Petter


Impuls

Vet ni? :) Imorgon ska jag, Gabriel, Erica och Rickard dra till Liseberg! Dom frågade mig om jag ville följa med och jag kunde verkligen inte bestämma mig först men jag hänger med ändå! Kommer nog  bli kul tror jag :D

Hörs imorgon när jag kommer hem :)

Pusspuss<3


Persmäss med Nadia :)

Tjoho alla fina!!

Idag är det persmäss på stan som betyder att alla affärer är öppna till 21.00 och det  är massa reagrejer, supermysigt!

Jag och Naddi Har vart på stan hela dagen. Pratat om allt som finns, kikat runt, köpt glass och solat så klart.

Vi bestämde att vi skulle ses innan skolan börjar igen  och gå ut och käka middag. Om vi är duktiga och inte slösar pengar på massa onödigt så blir det nlog av!

Jag ska snart ner till stan igen för att träffa bror min och visa vad jag önskarmig i födelsedagspresent, hihi!!



Finaste Nadia känner på vattnet :D

Liten frågestund typ :)

Hejsan! nu har jag tänkt så här, fråga mig vad ni vill, så svarar jag om några dagar! :)


Första augusti

Shit, det är redan augusti! I augusti börjar skolan.. men nu ska vi inte tänka på det.

Idag har jag tänkt att jag ska hinna med massa saker bland annat sånt som inte har blivit av osv. jag skulle nog inte vilja ha sommarlov längre än vad vi har, för man har ju verkligen inga rutiner alls! Vilket kan vara väldigt skönt ibland men också väldigt jobbigt i längden, eller hur? :)

Hur som helst idag hade jag tänkt att hinna med det här:

* Gå och ta kort för leg.

* köpa några födelsedagspresenter till några ;)

* Städa mitt oroligt stökiga rum.

* Sola :)

* Powerwalka

Det här går nog bra, nu kör vi! ;)




RSS 2.0