back to Blåklockan :)

Idag va jag, Cissi, Rebecca och Lizzy på det dagiset jag hade praktik på i våras. Det avr ett skolabete så vi skulle ut in en barngrupp och göra aktiviteter med dom. :) Vi hade kanske inte planerat sådär jättebra, men jag tyckete det va kul ändå! Vi hade lite röris och sångstund och avslappning. :)

På idrotten idag hade vi orgentering, och våran lärare sa att det va sista gången vi skulle göra det nu, skönt! Jag är verkligen inte bra på ett läsa kartor!




Kom igen nu!



fråga på :)


Söndag

Hallå!

Jag har verkligen nån sorts hatkärlek till söndagar. Det känns så tråkigt och jag ialölafall brukar vara väldigt trött på söndagar och man har lite ångest liksom.. Men samtidigt kan man bara chilla och inte tänka så mycket och bara ha det bra :)

Igår va jag ju på hockey med mamma och några kompisar till henne, det var inte så kul faktist för som va så dåliga :(

Sen gick jag hem och tänkte bara ta det lugnt och  inte göra så mycket. Min bror  hade en liten fördest hemma så det kom lite folk och då smsade Billy och ville att jag skulle komma till Score en stund så det gjorde jag. :) Var bara där typ en halvtimme men det va kul att komma ut lite och träffa folk. Men en sak som jag säkert har sagt förut är att det verkigen inte är att vara med folk som dricker om man själv är helt nykter, så är det bara! :) Så jag drog hem ganska tidigt.

Idag är det exakt en vecka kvar till jag och mamma drdr till Grekland, längtar!

Här kommer lite blandade bilder från veckan :)


Fika med Ellen :)




Haha! Ignorera mig på bilenmen kolla vad kul det ser ut med pappa i bakgrunden, står han på min hand?

Billy :))

Hockey sen! :)

Hallå bloggen!

Jag har tänkt på en sak, varför har våra päron lärt oss att det ska vara ¨så tråkigt att städa? Visst, det
kanske inte är det roligaste som finns men efteråt det ju så skönt att man har gjort det! Eller hur?

Man hör jau typ alltid nåt sånhär : Men USCH vad stökigt det är i ditt rum!!!!! Nu måsrte du städa usch vad hemskt!

Haha, kan man inte säga såhär istället: Nu är det väldigt stökigt i ditt rum tycker jag, sätt på bra musik så blir det så jävla myckeet roligare och tänk på vad fräsht det kommer kännas sen!

För så tycker jag det är iallafall, man kan göra det till en rolig sak!

Ikväll ska jag äntligen på hockey igen :) Köndes som det var jättelängesen. Hejja FÄRJESTAD! :)




den 23 september

Nu är det så här att jag är ganska irriterad. Jag vaknade på helt fel sida i morse och försov  mig och grjer..

Och som jag sa i går så är det nåt fel på min dator eller nåt så det går inte att lägga ut bilder men jag ska försöka att fixa det så fort så möjligt. :)

Nu ska jag käka tacos och bara ta en lugn fredagkväll. :)


Världens bästa låt just nu är i allafall : Smoke weed everyday  med Snoop Dogg! :) Tung partylåt


Ledig idag. :)

Hej!

Idag har jag varit ledig för att våran  lärare som vi skulle ha hela dagen inte skulle vara i skolan.

Så jag fick ju sovmorgon, såå skönt! Sen duschade jag och gjorde mig i ordning och sen kom Ellen hit. :)

Det var längesen vi träffades och vi gick och fikade, så klart. haha! Fanns en jttegod cheesecake med hallon, mumms!

När vi hade fikat klart drog vi hem till mig och pratade och provadde varandras skor, haha. Det är lite skumt, hon och jag har samma skotorlek 35 men kan ha små 36or, vi är  lika långa och vi heter samma namn, det är väl lite roligt? :D

Men nu ska har hon åkt till sin pojkvän och jag skulle egentligen till Jenny men ska ringa henne istället för jag måste plugga..

Det krånglar jättemycket med bilder just nu så lägger upp bilderna från idag när det har fixat sig! :)

Puss


Äntligen kilklackar!

Hejsan svejsan!

Shit vad den här helgen har gått fort alltså! Men det gör inget snart är det hekg igen!

Hur som helst, idag har jag och mamma varit på stan. :) Jag fick ju ett par skor av mamma när jag fyllde  år som hon hade beställt från  Brandos, men dom passade tyvärr inte. Så idag gjorde vi ett nytt försök fast på stam.

Hittade ett par jättefina svarta kilklackar på Fot News! :) Så nu kan jag trippa runt i dom. :D

Jag köpte också en söt kofta på VILA för pengarna jag fick av Mormor i går. :)

Nu ska jag försöka plugga lite teckenspråk, haha Puss!




Kul spontan kväll!

Hallå!

Jag sa ju igår att jag inte var taggad att gå ut alls, men så tänkte jag att det som man är tveksam till brukar bli bra!

Eftersom det inte blev nån förfest kunde jag ta det lugnt hemma innan. Duschade, gjorde en asiktsmask, kollade idol och käkade lite chips. :) Det är så skönt att inte stressa..

Sen gjorde jag iordning mig och tog bussen till stan. Där träffade jag Isabell, Andreas och adam, lite senare kom en gamml kompis till mig som heter Catrin och hennes kompis madde. Vi var på Score och hade kul! Mycket god dricka och vi dansade  typ hela natten :) Haha.

Senare kom Billy cch några kompisar till han också och jag träffade folk jag inte sett på väldigt länge! :)

Hur som helst var det en värd kväll!

Idag kom mormor och morfar för att fira mig i efterskott :D Jag fick ett par jättesöta örhängen och pengar. :)

 


Hahahah!



Chokladkaka! :)

Fredag igen!

Alltså den här veckan har gått helt sjukt fort! Det har börjat bli väldigt kallt på morgonen nu! Det är väl verkligen ett hösttecken?

En rolig sak som vi har gjort ganska mycket den här veckan är att skriva berättelser / uppsatser om sig själv. Alla andra i klassen har sat typ åh, neej vad tråkigt och va svårt! Men jag som alltid har skrivit väldigt mycket och tycker det är kul tycker inte det är en sån stor grej.  Inte speciellt svårt heller. Det skulle vara typ sånthär: Hej jag heter ellen och jag gillar och göra det och det liksom..

Ikväll tror ag att jag ska ut, men  jag är inte säker än. Är inte så taggad men det är ju då det brukar bli kul, men  vi får se!!

Puss och kram


Så söt..

Sömntuta !<3


gott och blandat

Namn : Ellen Pellen :)

Ålder : 18

Bäst på : Bäst på fest ;)

Mammas eller pappas flicka? Pappas :)

Dagens humör : Pms- humör

Dagens låt : You make me feel - Cobra Starship :)

Vill ha : Massa nya kläder :)

Favorit drink : Rosa Pantern
 
Sex ellr bara strula : Hahah, Båda? ;)

Dagens outfit : Stuprörsjeans, tuptopslinne och liten kofta :)

Dagens blogg : Hugo rosas och Ana Gina! :)

Varmt eller kallt : Varmt!!

Blond eller brunett : Blond!!

Tatuering eller piercing : Piercing

Favorit stad : Stockholm

Längtar till : Haloween :)











13e September

Till alla tjejer och killar”

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.


Jag lever!

Jag har inte haft nåt att blogga om eftersom jag inte har gjort nåt specellt i helgen. Idag är det iallafall måndag, och idag hade jag min första teckenspråk lektion! Det var väldigt svårt i början men man lär sig fort. Vet inte riktigt varför jag ville ha det, verkade intressant liksom.. Jag var inte med förra veckan så som andra i gruppen var ju lite före mig, det är sånt som gör mig stressad men det gick ju bra ändå! Mycket skratt. :)

Usch vilket väder det är ute! det har regnat i Karlstad hela dagen, men det är ju höst så.

Det är många som har sagt att dom hade jätteroligt på min fest förra helgen och jag blir så glad när jag här sånt!! Och det verlade u som alla hade superkul även om alla inte kännde varandra, kan det bli bättre? :)


Hemmakväll

Gud vad skolan har vart dryg idag, verkligen hela dagen har vart tråkig!

Den här kvällen har jag bara vart hemma och haft fredagsmys. :) Känndes längesen jag bara satt och kollade på tv och käkade chips och dipp, så gooott! :)

Idol har ju börjat nu, känns verkligen att det är höst när idol och alla serier börjar, mysigt! Men jag är väl inte ensam om att udra vad Alexander bard gör i juryn?? Han är så sjukt negativ och TRÅKIG! Varför är inte Andreas kvar i stället? USCH


Hello!

Hej allihopa. Jag har egentligen inget att skriva, men jag har ju inte bloggat på några dagar så nu kör vi. Det är asmånga som är sjuka just nu! Idag var vi bara fyra stycken i min klass! Vi var med paralellklassen hela dagen annars hade det nog sett kul ut.

Jag är så jävla glad att jag bytte klass andra året alltså! Typ det bästa valet jag har gjort! Fattar inte hur jag stog ut med den andra klassen i ett helt år. Passade verkligen inte in nånstans. Nu kan jag verkligen vara mig själv och mår mycket bättre! Vi har ganska mycket lektioner med min gammmla klass men det gör inte så mycket.


Doris min ögonsten <3


Victoria's Secret! <3

Igår kom ju Malin och per hit. :) Jag fick  ett par superköna uggs av dom, alltså riktiga uggs så jag hoppas dom inte går sönder efter två veckor som uggs brukar göra, haha :);)

Sen på kvällen kom Björn hem som har varit i Las Vegas i en vecka. Och kolla vad han hade med sig hemm till mig! :D Två body lotions från Victoria's secret som doftar jordgubb och champagne!! Jag älskar den affären även om jag aldrig har varit där, men har fått saker därifrån förut. :) Är superglad




Min 18 årsdag!

Min födelsedag var toppen!!

På fömiddagen blev jag firad av pappa och dom. Käkade tårta, fick presenter och så :) Jag fick en Iphone!! En vit med rosa skal, hihi :))

Av farmor och farafar som också var där fick jag pengar och ett fint armband.

Sen åkte jag till mamma och fixade massa. Runt 7 kom Therese, Felix, Alex, Madde, Evelina, Cissi, Rebecca, Jacob, Isabell, Andreas, Jenny, Adam, Sebban och Jossan. :)
Många tycker ju att man inte kan ha kul och slappna av när man har fest hemma hos sig, men jag hade så jävla kul i går!! Vi var hos mig och festade till halv 11 och sen  drog vi till krogen. :) Jag var nog gladst i världen igår iallafall!  ;)

av Therese, Made och Felix fick jag en rosa toaborste, en rosa dikborste, diskmedel som luktar smultron, hahaha!! Så nu kan jag flytta hemifrån! ;) jag fick ett jätetfint halsband av Isabell, ett sånt som on fick av mig och alex bjöd mig på en jättegod drink, haha. :)

Idag harjag ingen röst och mår  som jag förtjänar, haha ;) Snart kommer Malin, Per, Gabriel och Erica hit och firara mg också! :D






Thanks god, it's Friday

Hej alla fiiinaa :)

Vi skulle haft sovmorgon till 11 idag men självklart ska lärarana krångla och ändra massa så vi började halv 9 istället. jag försov mig så jag fck liten sovmorgon iallafall. ;)

Nu har jag precis kommit hem. Jag, pappa, Gabriel och Lisbeth har varit på Munken och käkat. Jag åt jättegod oxfele.


Och imorgon är det äntligen 3e September och min födelsedag, hiih. Då blir jag Myndig! :D
Tror jag ska gå och lägga mig snart så jag orkar med dagen imorgon!


Puss och kram!



Första Septeber

Hej! :)

Har egentligen inget att säga... Jag börjar få ont i halsen!!! :O Inte så där jätterockigt. Jag får inte vara sjuk i helgen! JAG SKA INTE!!!

Dricka the, käka halstabletter till tusen

RSS 2.0