Höstloov

Tjosan i trosan!!

Idag är det första dagen på höstlovet, sköönt! jag har varit med Cissi nästan hela dagen,vi har vart på stan och fikat på Waynes, kollat runt i affärerna och bara haft det mysigt! Är det bara jag som tycker det är asmysigt att sitta och fika när det är lite mörkt ute? Fick värsta julkänslan nästan!

Jag köpte en jättesöt tunika/ tröja på VILA. :) den är ljusrosa/ lite champagnefärgad typ. :)

Vet ni vad som har hänt mer idag då? :) Min bästaste Isabell har tagit körkort! så stolt över dig gumman!! <3

Nu ska jag käka pankakor med massa jordgubbssylt och grädde!  :)


Konstigt ljus men..

What the fuck

Det blev en vild natt igår kan jag lova! Men gud vad roligt vi hade!!

Hos Suss fixade vi oss, dunkade musik och lagade mat. :) Sen kom Felix och Alex när vi var färdiga med allt allt, haha duktiga flickor!!

Efter vi hade käkat började vi  förfesta och leka massa lekar. Och runt 11 drog vi till Nöjes. Där fick vi stå i en hur lång kö som helst, jag hökk på att kissa ner mikg så det var lite jobbigt.

Sak Noel var sjukt bra och vi dansade nästan oavbrutet. Det enda som var negativt var att det kanske var lite för mycket folk. Så fort man inte höll i någon så blev man puttad så man blev ramlade! Det blev jag så jag tappade mitt glas men killen köpte en ny drink till mig, hihi.

Vi drog lite innan ddet stängde och gick till BK och åt mat, hur GOTT? Mat är nog det bästa som finns när man har vart ute tror jag.

Idag är jag väldigt seg, vakande klockan åtta i morse!? Varför vaknar man nästan alltid jättetidigt om man har festat och går och lägger sig sent??
 
Hur som hest, ikväll ska jag ta det lugnt, bara vara hemam tror jag :)

Det var roligt att så många var utklädda på nöjes och alla bilder på oss är oseriösa:)









HAPPY HALLOWEEN! :)

Nu har jag precis duchat och ska börja göra mig i ordning. :)

Sen ska jag till Susanna där Hon, Therese, felix och Alex är. Vi ska käka tackos, förfesta och sen dra till nöjes där halloweenfesten är!

Jag är taggad och jag tror det blir superkul! Nu kör vi!!!

bloggar mer sen eller imorn!


Puss

Hej höst

Efter skolan idag köpte jag en stor chokladkaka som jag tog med mig till Cissi. :) hon blev jätteglad, hihi

Det var kul att träffa henne och vi pratade massa och var ute och gick.:) det var supermysigt!
Nu sitter jag här med min thekopp och lyssnar på Winnerbäck:) är det höst så är det!

Chiao:)

Så här ser hennes ärr ut.. Läskigt?


Fullt upp

hallå!
 
Jag har verkligen haft fullt upp nu ett tag känner jag! Försökt ta mig ur det värsta i skolan som jag låg eefter i men imorgon har vi ett prov på läroplanen för förskolan!

WHAT!? Varför ska vi kunna hela  den för ? Jag tycker det känns onödigt men men. Sen lugnar det ner sig ett tag hoppas jag!

 Det ska bli så skönt med höstlov! Och det ska bli så kul i helgen! Jag ska verkligen försöka att inte stressa för mycket bara, det brukar bli så tyvärr. :(
 Imorgon ska jag åka till Cissi också. :) Saknar henne så och det var så synd att jag inte kunde komma till sjukhuset och hälsa på, känner mig som en asdålig vän. Men ska dit iallafall och sen får vi se vad det blir. :)

Pussssss


I skolan :)

Hejsan!!

Kolla Lizzy har fixat hårförlägning! Vad tycker ni?:)


Måndag!

Idag har det varit en rolig måndag! dagen började ju med teckensråk som alla andra måndagar och jag var jätteövetrött för att jag ite sov bra i natt alls. Så jag skattade jättemycket åt våran lärare, hon är verkligen en superbra lärare men det som är kul är att hon forsätter att teckan en grej hur länge som helst om man inte förstår, är det inte lättare att bara säga vad man menar bara så man förstår fortare? :D

Hur som helst skrattade jag jättemycket.. det är tydligen många som har sovit dåligt inatt, vad beror det på?

Nu har jag precis ätit två klementiner muuumms!!



Nattpromenad med Pontus

Halloj :)

Jag kom precis hem, har varit ute och gått med Pontus en stund. :) Vi gick runt i stan och pratade en massa, bland alla som var fulla. Haha, kände mig som värsta nattvandraren eller nåt efter som vi var helt nyktra.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. :)


Natti! <3

10 fakta om mig :)

1. Jag kan själv bli förvånad över hur arg jag kan bli.

2. Jag har aldrig mått såhär bra i skolan förut som jag gör nu!

3. Jag är extremt jätterädd för råttor och spindlar

4. jag är nog kanska svartsjuk av mig.

5. Jag är inte alls taggad på att ha praktik snart igen.

6. jag vill verkligen träffa Hugo Rosas!!

7. Jag tröttnar aldrig på att festa.

8. jag tycker att wordfeud är tråkigt!

9. jag har sjuk humor.

10. jag vill tillbaka till grekland och dansa på stora högtalare, haha!


Just nu

Just nu sitter jag och kollar på idol. :) Jag tycker nog bäst om Andre och Olle tror jag! :)

 Har ni en mysig fredag? Det har jag iallafall, jag brukar vara väldigt sugen på att hitta på nånting när jag bara är hemma men nu känner jag bara att jag det inte gör nåt att bara ta en lugn kväll :)




haha, min Halloweenkläning, porrig städerska stog det på förpackningen, vet inte om jag håller med men ;)


Störande!!

Det är väldigt störande att det helt det inte går  att läga upp bilder på bloggen när jag har min laptop, helt sjukt störande!

Jag ska försöka fixa det så fort så möjlligt för det här är ju mkt tråkigare att blogga utan bilder!

I onsdags köpte jag en jätetfin peak-vinterjacka! är supergöad och jag kommer att älska den!! vill inte börja använda den riktigt än bara, går bra med skinjackan ett tag  till tror jag. :)


Idag efter skolan tänmkte jag och Rebecca åka och hälsa på våran Cissi på sjukhuset och sen gå och fika. Tror ni inte då att jag hade glömt min plånbok i skåpet i skolan? JO! så det var bara att  hoppa på bussen igen och åka till baka till skolan och sen tillbaka till stan. men vi hann inte med nåt av det vi tänkte göra, så ska träffa cissi nån annan dag lika bra det för jag börjar på ont i halsen! :(

Sen gicka jag till Partaj och köpte utklädningskläder till nästa helg! :) Jag ska vara städerska, hahaha! Bilder kommer snart som sagt :)

image description Här är iallafall en bild från i måndags n'r jag och flickorna var på subway. :)

Hej alla fina!

Usch vad det har regnat idag! Kan man inte få lite bra höstväder innan vintern kommer? Jag har helt seröst vart lite orolig för vintern det här året.. Vill inte frysa och vill inte ha en massa is som man halkar och slår sig på hela tiden, haha! Det kan vara kallt och snö vid jul och nyår såklart, sen kan det gott bli vår igen tycker jag! ;) Oj, vad negativ jag låter nu! Hur som helst, igår va vi som har "Socilat behandlingsarbete" kursen på ett behandlingshem och gjorde studiebesök, det var jätteintressant förutom att vi satt där typ två timmar så det blev ju lite långtråkigt. :) Innan vi åkte dit var jag, Rebecca och Ida och käkade på Subway. Mumms! Trevliga flickor och god mat. :)

Mobilblogg!

Hello!

Nu testar jag att mobilblogga lite :D
Imorgon är det måndag igen, herregud vad helgerna går fort även om man typ inte har gjort nåt speciellt.. Imorgon ska jag ju få en ny mattelärare, eftersom min andra blev sjukskriven :(

Men det Ska gå bra jag har ju så lite kvar nu! Önska mig lycka till, haha;)

Natti! <3


Utkast: Okt. 14, 2011

Idag är det frdag och jag ska bara vara hemma. :) det är skönt det med, känns som jag har varit ute många helger i rad nu och man sparar ju pengar också om man är hemma ;)

Hur som helst dagen började gasnka bra, satt och pratade med Billy på bussen till skolan och närjag kom fram provade klassen studentmössor! Haha, jag fick ha den som va näst mionst. Och så beställde jag självklart en som var rosa intuti. :)

Studenten känns faktist nära fast ändå så långt bort just nu! Men skolan går väl lättare snart hoppas jag för just nu känner jag mig bara instängd i alla skolböcker och skit.

Nu åker mjukiskläderna på! Ha en bra freddag! :) Pussss


Höstdepp?

Jag vet inte riktigt vad det är med mig! Känner mig jättetrött, ingen energi och tar typ ingenting seriöst längre!
Vill bara tillbaka till grekland, de sköna  människorna och värmen!

hatar Karlstad och jag hatar sverige just nu. Håller ni med mig?

Lite mer bilder :)



Världens mest seriösa :)



Poolkille :)






Mamma :)



I love Rhodos!

Hej på er!!

Jag och mammi har verkligen haft en SUPERBRA resa! Det har varit toppenväder hela veckan, vi hade typ 28 grader varje  dag förutom sista dage när det var lite monligt.

Vi landade ju ganska sent förra söndagen, så när vi kom fram var det jättemörkt.

Vi har solat, badat, haft massa roliga aktiviteter på hotellet och ätit hur god mat som helst! Det jag tyckte nästan var roligast var teamet som jobbade vid hotellet/ poolen. "Poolpojkarna" som jag kallade dom :) Dom var hur sköna som helst och jätteroliga, speciellt en kille som jag pratade med jättemycket :)
Han kom ifrån Libanon, han bodde i Tyskland och jobbade på Rhodos haha. :) Shit vilket roligt jobb dom har! är i grekland några månader och leker massa lekar med gästerna och så!

En dag åkte vi in till Rhodos stad också och det var jätetmysigt! Där köpte jag en jättefin liten partyväska och en plånbok. Där åt vi också på en grekisk/ italiensk resturang som hade fyra  våningar och vi satt högst upp pch kunde se över vattnet, det var jättefint. :)

Men det bästa på hela veckan var sista kvällen! Då satt jag och mamma i poolbaren efter vi hade sett en show( Det var olika uppträdanden nästan varje kväll) så Kom det en tjej och en kille från göteborg som vi pratade med en stund och sen kom han snygga poolkillen som jag prratde mest med och frågade om vi ville hänga med på typ ett disco senare. Mamma gick hem till hotellet och jag följede med dom andra till en krog lite längre bort och  vi hade så jävla kul!!! Partade nästan hela natten. :) Stog uppe på en jättestor högtalare och dansade med en också, haha om vi hade vart i Sverige hade vi säkert blivit utslängda.

Dagen efter näs vi skulle åka hem ocvh gick upp klockan 8 mådde jag inte sådär jättebra! Sen åt vi frukost sista gångenpå hotellet, haha jag åt pankakor nästan varje morgon ;) Och sen åkte vi till flygplatsen.

här hemma är det ju iskallt och det är inte ett dugg konstigt att alla svenskar vill åka utomlands hela tiden, eller hur?!






 






Kommer några fler bilder sen! Puss


Nu drar jag!

Nu drar jag och mamma till Grekland! :) Ska bli skönt att komma iväg.:)

Jag bloggar när jag kommer hem!


PUSS PÅ ER! <3

Svar på frågorna:)

När åker du till Rhodos?

Svar : Imorgon, andra oktober alltså! :)

Tycker du illa om någon i din klass?

Svar : Nej,  verkligen inte! :) Kanske är några jag ine känner så bra bara.

När gjorde du senast nårt riktigt dumt? ;)

Svar : Hmm, jag tror det var på valborg!

Vad vill du göra efter du tagit studenten? :)

Svar : Resa! Kanske jobba utomlands ett tag, flytta till Stockholm :)

Vad gör du när ingen ser? ;)

Svar : Haha, dansar framför spegeln ;)

Vad tycker du är roligast att shoppa?

Svar : Underkläder tror jag, hihi


Dagen efter

Gud vad jag har varirt dålig på att uppdatera men jag har inte orkat, inte haft tid.

Igår var det fredag och vi var lediga för det var studiedag. Jag hade en riktig otursdag ända fram till klockckan fem ungefär.. Nästan allt jag gjorde gick dåligt och det slutade med tårar för att jag inte hade nån energi.

Men sen blev det mycket bättre för då kom min bästa Cissi! :D Vi förfestade lite och gjorde oss iordning tillsammans. Haha, man kan faktist förfesta bara två stycken!

Sen drog vi till krogen. Men vi var där liite för tidigt, hade inte kommit så mycket folk än men  sen kom det folk kan jag lova! :)

En kompis som bor i göteborg kom och överraskade mig också! det var kul att ses igen.
Sen dansade vi!!! Jag älskar det där när det är trångt på dansgolvet, man dansar med jättemycket folk och bara släpper loss! man  hamnar i en liten bubbla med den höga musiken och värmen. I just love it!!

Idag har vääldigt ont i fötterna, haha! Det var typ den ända som var jobbigt igår att jag knappt kunde gå i skorna för det gjorde så ont!

Nu ska jag städa lite tror jag...

Pusss

RSS 2.0