Fredag 30/3

Kul fredagväll, jag sitter här hemma helt ensam och käkar superstarka ostbågar:) Mysigt ändå, kände att jag behövde en lugn helg men nu känner jag att jag håller på att bli förkyld! neeej..

Vad ska man göra för att må lite bättre? Lyssna på bra musik, göra en ansiktsmask och bjuda på en bild från 100dagars festen kanske? ;)

och lycka till imorn Therese,  som ska göra högskoleprovet!:)




HAHA

Stress

Jag har inte  vart på humör  de senaste dagarna för att blogga. Det  är så sjukt mycket i skolan nu! Klart man blir peppad när folk sääger " kom igen nu! det är bara två månader kvar, sen studenten!" Men man blir stressad också, jag blir det iallafall.

På fredag har jag nationella i svenska, juppie. Har kommit igång iallafall, igår skrev jag mitt PM och nu ska jag börja med själva texten som jag ska prata om.
Det är nog så att om man har massa saker framför sig ser man bara problem med det, men när man väl börjar och den där högen blir mindre känns det superbra! Eööer vad säger ni?:)


Underbara vår!

Tjosan i trosan!

Nu har hag haft en såndär riktigt bra helg igen!
Fredagens utgång med cilla blev jätterolig, även om det inte var så mycket folk ute, vi hängde mest med fotograferna, haha! :)

Lördag: igår så åkte mamma och björn till fjällbacka för att hälsa på världens bästa morbror håkan och sova dör en natt och jag fick vara hemma med missarna.
Lite senare kom Cilla igen och vi njöt av det fina vädret och sen lagade vi tacos och tog ett glas vin, supermysigt! :)

När det var dags för Cissi att åka hem så kom Pontus till mig och kvällen / natten spenderades med honom. :)

Och idag blev det en sväng på stan för att hitta skor till balen, kommer nog aldrig lära mig tycka om att leta skor! Hur som helst så hittade jag ett par små svarta pumps med kilklack som nog blir bra!! Bilder på dom kommer senare:)


Friday night!

Hallå på er! :) skönt med fredag!

Nu är det såhär att jag var astyaggad på att gå på 100% party imorgon på nöjes, mend det blir inte så, kostar så mycket, plus att jag har några andra större utgångar planerade. Lite synd för BYZ skulle komma och uppträda! :)

Hur som helst, jag och cilla tänkte ta en ganska så lugn utgång ikväll istället! Behöver leka av oss litte ;)


Pusspuss.


Bild från förra årets 100% och Lazee! :)

Calippo Shots!

Idag har det varit en såndär bra dag i skolan, mycket skratt med dom bästa och jag älskar det!

När v hade sutatat gick jag och Rebecca och köpte glass och satte oss i solen på torget, gud vad nice med vår!! :)

Och när jag kom hem var jag duktig kan jag lova, gjorde klart två uppgifter som jag låg efter i, det är asjobbigt innan man börjar men när man har det gjort ä'r det så skönt!:)


Jag är lad för att Sipan har fått lämna BB huset också! Han var så elak och jobbig mot alla bara! inte kul att kolla på alls!:)


Next to normal.

Måste börja med att säga Grattis till min kära vän Pontus som fyller 20 idag! :)

Dt har blivit ganska många sovmornar nu ett tag eftersom en av våra lärare som vi har mycket är sjuk och dom har inte fixat någon vikarie, men jag klagar inte, jag tycker det är skönt att kunna sova några timmar längre!

Som idag tex så började vi vid tolv och skulle på teater. Next to normal var en riiktigt bra musikal! Väldigt sorglig och gripande men också rolig. Den var väldigt djup, men jag tror att det var det som gjorde den bra!

det bästa med den var att han som spelade doktor var helt sjukt snygg och sjöng så bra så att man rös! Hihi.

Efter teatern gick jag, Therese, susanna och Madde och käkade på subway, åh vad gott!! och sen gick vi bara runt på stan rästen av dagen och pratade massa, supermysigt! :)


Härlig helg!

Jag har verkligen haft en toppenhelg!

Igår(lördag) va jag först på hockey med pappa, gabriel, erica och daniel. Dom vann ju tyvärr ibte nen det va ändå spännande! Jag hoppas verkligen att dom tar sm-guld i år också!

När vi kom hem började jag fixa mig direkt, men det blev lite stressigt eftersom hockeyn slutade ganska sent.
Hur som helst! När jag var klar drog jag hem till min kära bror och erica och deras inflyttningsfest!
Där var sebban, jossan, rickard, amanda felix och wille. Det var hur roligt som helst! Var egentligen meningen att vi skulle gå ut också, men vi stannade i lägenheten istället.

Åh det var verkligen skönt med en hemmafest! Vi lekte massa dricklekar, dansade och bara pratade hela natten. :)
Tack så mycket för kvällen pojkar och flickor!<3
idag mår jag som jag förtjänar kan jag säga.. Jag åt pizza till frukost förut, hur gott?! Jag älskar mat ibland!

Jag och cissi var ute på en skön promenad förut i det fina vårvädret också. :)

Sista bilden är så skön! Jag och sebban dansar och erica är lite avis, haha!:)


Små saker kan bli stora..

Jag har tänkt på att små detaljer kan verkligen göra skillnad!

Som idag till exempel så träffade jag min vän David på stan, vi sprang på varandra och pratade en stund, inte träffat han sen han tog studenten i sommas och  jag har verkligen saknat honom! :) det gjorde verkligen min dag.

Take care/EllenLinneaAsklund



Onsdag den 14 mars

Haallå:) idag mår jag kättebra! Myckrt bättre än igår!

Hade sovmorgon till 12 ( hur skönt?!) så jag och min Cilla lunchade i mitticity, mysigt! Och vem fick vi syn på där då? Jo, maria Montazami! Hon var där och gjorde reklam för hennes nya läppstift som finns på make up store.

Det är bara just nu som jag är lite irtiterad på piercingen i naveln som krånglar supermycket och vill inte läka alls..! Några tips? :)


gud, det gör så ont att nåt så nära kan vara så långt bort..

 hej på er!!


Jag fick en måste- skriva-av-mig-känsla.

Har ni tänkt på att kännslor kan vara sjukt frustrerande ibland? Typ när man känner nånting som man verkligen INTE vill känna och man gör saker som man egentligen inte vill och man får superångest efteråt. Lite som om man är för full och vaknar på morgonen  och  tänker "  VARFÖR gjorde jag så?"

Cissi vet iallafall orecis vad jag menar med det, men vad ska man göra för att bli av med det då? Försöka släppa taget om folk som har betytt otroligt mycket men inte längre kansle.


Gud vad negativ jag lät nu ibland måste man få ur sig saker, right? :)
Jag vet iallafall att jag har en rolig helg framför mig! :)

imorgon har vi sovmorgon, sköönt!

pusss!


Hey booy

Idagvar vi på en jättebra föreläsning på
Alla kvinnors hus. Vi fick se en film om
Kvinnomisshandel, det var en spelfilm också så det är ju roligare än en faktafilm!
Och så pratade föreläsaren mycket om hur vanligt det faktidt är med våldtäckter och så.. Det var såklart hemskt att lysdna på
Men samtidigt så intresant!

Nu har jag orecis kommit hem från en prommenix med Pontus.:) vi hade askul och hade mycket att orata om! :)

Snart är det bug brother!
Pusspuss<3


Framtidsdag.

Äntligen känns det som våren har kommit tillbaka, haha undra hur många gånger jag har sagt det? Är ju varannan dags väder..

Hur som  helst! Igår hade vi en framtidsdag i skolan. Arbetsförmedlingen kom och Berättade hur det går till på anställningsinterviuer och hur man skriver in sig hos dom osv.
Vi fick också gå runt på olika föreläsningar om tex folkhöskolor och vikariepoolen och så.

Jag är mest intresserad av vikariepoolen. Då blor man ju springvikarie på olika förskolor, känns bättre att jobba ett tag efter studenten iaf..

Det känns bara som det har gått så sjukt fort allting, helt plötsligt ska man vara jättevuxen  och veta exakt vad man ska göra resten av livet typ! Men vi är fortfarande unga och går i skolan och jag tror faltist att den här sista tiden kommer bli asbra! :)

Två bra dagar!!

Onsdag:   väldigt nice  skoladag, lite projektarbete på förmiddagen och sen avslappning på idrotten. Ni vet när man ska ligga och lyssna på ett skiva där en gubbe berättar hur man slappnar av. Haha. Det va skönt en stund sen började de flesta krypa runt och nypa folk i föttrena, våran klass alltså...!

Sen när jag kom hem duschade jag och  käkade mat och sen kom mina bästa flickor Cissi och Rebecca. Vi förfestade och fixade oss tillsammans.
När vi var klara drog vi till tempel och 100dagarsfesten och trängdes med alla andra studenter på dansgolvet till stängning nästam. Vi hade sjuukt kul!! :D Riktigt värd kväll alltså!


Torsdag:  Dagen idag har spenderats med Isabell! Det var superlängsen vi träffades så det var extra kul, jag har inte skarattat så mycket på hur längsen som helst tror jag! Vi var ute och gick och pratade om allt mellan himmel och jord och så gick vi till våran gammla högstadieskola och kollade lite.  Det som var lite jobbigt var att de yngsta som går där nu är 98or och alla dom småungarna  var längre än oss, haha!

Här kommer lite mingelbilder från tempels facebooksida! haha..




Maikyr!

Hallå!!

Första dagen efter lovet var bra! Kul att komma tillbala tilll klassen. det enda problemet i klassen just nu är att vi inte har nåt flak till studenten än! Men jag tror att det löser sig på nåt sätt.. För ett falak är ju ändå ett måste!

Imorgon ska jag vara busig! Ska gå ut mittt i veckan för det är 100 dagars fest på tempel! Har längtat så, så jag hoppas verkligen det blir kul.

Nu har jag precis fixat naglarna och gjort en manikyr. Pilligt men supersnyggt!

CHIAO:)



Mobilblogg

Ja, imorgon börjar skolan igen. Det har vart så skönt med sportlov! Och vi fick faktist en dag extra eftersom vi hade studiedag idag. Dock har jag tänkt för nycket på en viss person..

Iförmiddags åkte jag till kristinehamn igen för att jag glömde min kära plattång där, vädigt viktig;) jag använder den absolut inte lika mkt dom för några år sen, men det länns ändå bra att ha den hemma.
Fick jättegod maat när jag kom och så kom två av mina fina kusuner en stund också! Vi satt och drack supergott mangothe och pratade en massa!:)

Nu måste jag sova om jag ska palla gå upp imorgon! Puss på er!! ;)


Update

Förlåt för en sjukt dålig uppdatering sista dagarna! Men jag har varken haft tid eller ork för bloggen faktist.

Igår( torsdag) så fyllde min kära fina storebror 20 år! Men han skulle jobba så han tyckte att det var bättre att han blev firad idag istället. Så igår åkte jag till kristinehamn och hälsade på farmor och farfar, alltid lika mysigt, i looove it!

 Och idag har jag firat Gabriel två gånger, fört med pappa och lisbeth hemma hos Gabriel och Erica och nu på kvällen hos mamma. Haha, lite mycket ställen där kände jag nu.

Hur som helst, av mig fick han en stor fin kaffemugg eftersom han blivit så beroende av kaffe och en liten tavla som man kan skriva saker på som dom kan ha hemma. :)


Lilla storebror:)

RSS 2.0