Ny vecka, nya tag!

Hej alla fiina!:)

Idag r det måndag, jag är alltid sjukt trött på måndagar, varför? Jag kommer alddrig vänja mig vid tidiga mornar.

Höll på att somna på en föreläsning förut, det var en gubbe som var i skolan och berättade om när han var alkohollist, visst det var jätteintressant men vi satt där i tre timmar till halv fem liksom..

Men nu har jag iallafall bestämmt mig för att börja träna regelbundet, försööka att spara pengar, bara käka godis och sånt på helgerna och ta skolan lite seriösare! Jag säger inte att det kommer funlka så bra men jag ska försöka iallafall!:)
image description


Godmorgon:)

Har nyss käkat lite frukost och ska dnart ner på stan för att kolla vinterskor. Jag älskar mina uggs, men jag känner att jag vill ha nåt annat;)
Borde börja kolla efter skor till balen och studenten också! Svårt att hitta när jag har så små fötter bara!

Här är en bild från i fredags, haha:)


Last friday night

HEJ!

Igår var det en ganska konstig dag med många olika kännslor. Men nu är det bra igen! :)

Igårkväll kom Cissi till mig och vi delade på en champange flaska som vi öppnade i mitt rum och det blev väldigt blött överallt, haha! Sen gick vi ut. Dansade hela natten och träffade trevligt folk. Och så blev det massa missförstånd men det är som sagt lugnt nu. :)

Om en stund ska jag åka till farmor och farfar för att farmor fyller år. Träffar säkert några kusinvitaminer också! :)

Bilder från igår kommer senare. Puss puss!



Inga killar får förstöra vänskap!


Dålig update!

Hallååå igen!

De blir så ibland att man inte kommer på något man kan blogga om som är kul att läsa och så har det varit nu i några dagar.

Jag har fått ont i min nacke igen, finns inga ord för hur trött jag är på att ha ont. Och nu ar det satt sig i huvudet också.usch!!
 En sak som är sjukt störande är att jag har börjat att vara sugen på nånting att käka HELA tiden! Alltså det är inget vanligt sötsug det är nåt annat, asirriterande. Jg berättade det för pappa och att jag nästan får ångest när jag käkar nånting och hans komenatar blev: NEEEJ, Ellen sluta med det där vi har redan haft dom problemen med dig! Haha!
Nej tack, aldrig mera sånna problem! :)

Igår precis innnan jag skulle gå och lägga mig pratade ja med en gammal killkompis som det var typ ett år sen jag pratade med sist och då blir man ju suuuperglad!! Han hade flyttat till usa och jobbade, gud vad skönt, det skulle jag också vilja göra verkligen!

Jag såg nyss en rolig debatt på Hugo rosas blogg som handlade   om LCHF. Gå in och kika, det var Katrin och en dietist som debatterade. :)


glad chey

Hihi, kolla vad Pappa och Lisbeth hade med sig hem till mig från Thailand:D En LV väska!:) Fejk men skitsamma vem bryr sig? inte jag :D är superglad!





Oh saturday

Hela förmiddagen har jag städat mitt rum.. Behövdes verkligen kan jag lova! Känns så bra efteråt när det är gjort också eller hur? :)


Ikväll ska jag till pappa och käka middag, dom kom hem från Thailand igår och dom har vart borta nästan tre veckor! Hur skönt?!
Dom var på samma ställe som vi var första gången vi var där när jag gick i fyran, samma hotell och allting, men dom har ju gjort om nästan allting där nu efter tsunamin.(stavning?)

Jag skulle egentligen på hockey i´kväll också mend et blev inte så, så vi får väl se vad jag hittar på.:)

Jag och Hannes i sommars haha!
Jag och Hannes för läängesen!


God natt! <3

Igår var jag hemma ifrån skolan för att jag hade ont i  halsen och öronen, plus att jag hade hemsk träningsvärk i hela kroppen, haha. :) Men idag mår jag bättre.:)

Blev så glad idag när vi skulle debbattera på religonen idag! Våran klass är lite som den är och det är sjukt kul att ha debatter för alla pratar hur mycket som helst och det blir nästan kaos! Jag har alltid tyckt attd et är roligt att överdriva lite i sånna tillfällen och verkligen leva Sig in lite, blir nästan som teater när vi får olika "karaktärer" och ska tycka massa olika saker. :D

Idag på bussen hem träffade jag min kära Hannes! Det var längsen! Han har vart i Filippinerna en månad han, åh så skönt.. Huer som helst var det skoj att ses igen!:)

 Nu ska jag sova, puss och kram!

You can hate, but never break me

Hallååååå!

Jag tror nästan att jag glömt bort att jag har en blogg de senaste dagarna...

Har inte nåt specellt att skriva, har varit sjukt irriterad på allt idag. Lärare,föräldrar och annat, haha nu lät jag som en liten fjorton åring men det är faktist sant.

Men för att jag skulle bli gladare åkte jag och hälsade på praktiken. :D Åh vad jag hade saknat dom! Barnen så klart och en fröken som heter Sara som är heelt underbar! Vi böev nästan som kompisar som kunde prata om vad som helst under de där fem veckorna... :)<3 J
Just nu håller jag på att bli förkyld IGEN,hat ont i min hals men jag ska inte bli sjuk det har jag faktisdt bestämmt mig för, orkar inte en gång till!



PUSS på mina små bäbisar:)

Simon och ekarna.

Min helg har varit väldigt lugn. Men jag kände att jag behöbde det. :)

I fredags var jag hemma och hade fredagsmys och kollade på the voice,  Skulle egentligen vara med Pontus men det får bli nån anann dag;) igår tränade jag först och på kvällen va jag och Cissi på bio och såg Simon och ekarna. Den är absolut sevärd! Väldigt blandad, både rolig och hemsk.

det var lite kul för en av huvudrollerna var Stefan som spelar Tony i andra avenyn och jag älskar honom! haha. :)

Puss

 

Skola idag.

Idag började den sista terminen, känns lite konstigt.. men ändå så jävla bra!

Piercingen mår bra idag, men den är lite svullen, mend et ska den ju vara i början.

Jag har tänkt på en grej, hur vet man vilka som är ens riktiga vänner? Jag har sagt det förut, men jag har aldrig mått så bra som jag gör nu, men ändå har jag väldigt svårt att lita på folk även om jag tycker om dom hur mycket som helst. Man vet inte riktigt vart man har sina vänner ibland och det kan vara superjobbigt. Känner ni igen er?


10 Januari

Nu har jag piercat naveln :D Det gjorde ganska ont.. men det är värt det! Jag var så klart nervös, men det gick bra, killen va superskön också så jag blev lugn. :D Just nu gör det typ ondare än förut men det går över, har ett plåster på nu, så bilder kommer senare! :)

Jag och Therese fjorde iallafalll en aaasgod kladdkaka förut och vi var jätetduktiga! :D
Det var kul att träffas hemma för en gångs skull och inte stressa ner på stan och ta en fika liksom. :)




inte sådär jättefint men men ;)



Kladdkaka och navelpiercing

Hejhej!

Idag jag jag upp kvar över nio, haha så tidigt har jag inte gått upp på hela lovet. Men jag måste ju vänja mig för i morgon börjar skolan. Känns helt okej faktist för då får man lite rutiner igen.

Hur som helst, Runt halv ett kommer Therese hit och vi ska baka kladdkaka och ha det mysigt! :D Sen ska hon och Cissi förlja med mig till Skindeep. Börjar bli nervös nu!

Många har sagt att dom kycker att det är "ute" med navelpiercing, men hur kan det vara ute med smycken? Huvudsaken är ju att jag tycker att det är fint! :)

Puss

8 Januariii

Vi rockade dansgolvet i går  kan jag lova! Och idag har jag vart hur trlött som helst... Hur kan man vara så trött?


Cissi här!!

yeah, kom nyss hem till lilla ellen och då fick jag som uppdrag här nu att gästblogga och ta hand om musiken medans hon är seg och gör sig iordning! och självklart smuttar vi på lite vin, så jääävla gott! och senare ska vi till score och röja sönder!!! :D jag och ellen är ju danspartners! så fatta va vi kommer dansa :D ! fast har ju sån jäkla träningsvärk så kanske blir lite lugnt ändå..

jaja nu ska vi fortsätta smutta massa vin och lyssna på en rosa helikopter! :D
så ni får ha en awesome lördagskväll!
bye bye bitches! :)

Hej Lördag:)

Idag är det lördag och sista  helgen på mitt sista jullov.

Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Cissi och vi ska ta några glas vin innan vi ska ut! :D  Det  blir nog kul, jag älskar spontana utgångar.

Vi festade "in" lovet och nu ska vi festa "ut" det! Haha, kan man säga så?? :)


längtar

Hallå!

Dagen idag har spenderats med min fina Jenny. Vi tog bilen till bergvik och strosade runt coh pratade om allt som finns.gur mysigt?? :D Hon ska flytta upp till umeå för att plugga nu i januari och blir borta i ett halvår. Åh vad jag kommer sakna henne :( Men kanske kommer upp och hälsar på, vem vet?;)

Jag längtar efter så sjukt mycket just nu, varför kan man inte bara leva i nuet nån gång?
Jag längatar till på tisdag när jag ska pierca naveln  till Februari när Rebecca & Fiona kommer tilll Nöjes. vill verkkligen gå på det! Och jag längatar tillbaka till Rohdos.. Drömmer mig tillbka nästan varjedag!

Nu har jag precis vart ochköpt lite chips, tagit på mig mina gosiga rosa tofflor som jag fick av Gabriel och Erica och ska säta mig i soffan och mysa! Är ensam hemma för Mamma och björn och missarna är hos mormor.


Trött- dag

Gårdagen med Evelina var jättemysig! Vi fikade, prtade och skratade vääldigt mycket! Jag tror inte det finns nån som längtar så mycket till hon fyller 18 som jag gör!

Jag köpte också en fin Bh på lindex som verkligen har knallrosa band som nästan lyser, hihi!

Idag har jag haft en sånhär tröttdag.. Jag har bara varit hemma och städat mitt rum och tagit det lugnt, så otroligt tråkigt alltså!




Haha, vi käkade lite chips inne på subway också. (y)

Tisdag

Hej på er!

Nu håller jag på att göramig i ordning för att sen åka ner på stan och träffa Evelina! Åh vad det ska bli kul att ses, var superlängsen! Hihi. Synd att Therese inte kunde vara med för hon är i Stockholm. :(

Ska snart göra vofflor occkså, muuumms!

Hörs är jag kommer hem eller imorgon, puss!


Evelina och jag på en fest i sommras<3


Andra Januari 2012

Hej! Jag har inte haf tid/ ork att blogga.

Nyårsafton var superkul! Gjorde iordning mig lungt hemma duschade, fixade naglar osv. Den kom det några gäster och vi käkade jättegod mat, drack lite bubbel ;)

Sen kom min kära syster och hämtade mig och skjutsade mig till Norrstarnd där Sadra, Sandra, Madde, Elin och några killar va. Det var supertrevligt och vi partade loss!! :)

En stund innan tolv drog vi hem till mig för att jag skulle hämta lite grejer och fixade oss lite mer. Och vid tolv var på så klart på torget! förra året var det myycket mer folk på torger vid tolvslaget än va det var i lördags, men det gjorde inte så mycket, man träffar ju ändå massa folk som man känner. :)

Tack för kvällen mina favorit sandror och alla andra, haha!

Puss!!






RSS 2.0