Mindfuck

Det var ett tag sen!!

Jag har tänk på en sak.. Gud vad kännslor kan ställa till det! Man kan bli hjärntvättad och tycka saker som
Man egentligen inte vill tycka. Men en sak som är viktigt är att man ska stå upp för sig själv ocj inte ta någon skit!

Hur som helst, livet leker just nu, det är två veckor kvar till balen och studenten och jag är nästan klar med allt i skolan!

Igår va jag med min syster till stallet och fick träffa hennes häst olle! Gud va fin han va och jag längtar till jag får rida!! Va så längesen nu.


SOMMAR!

Åh, det har vart superfint väder hela veckan typ 25 grader varje dag! Jag älskar det verkligen!! Hooppas att drt håller i sig för man blir på bra humör så fort man vaknar och tittar ut.

Nästa vecka ska några i klassen till alanya.. Jag är jätteavis!! Men jag och cissi ska försöka komma iväg nån gång senare!:) sola hela dagarna och festa hela nätterna:)

Snart ska jag och några brudar iväg och grilla! Hur mysigt? :)


Fördomar

hej!

Jag känner att jag måste ta upp det här med fördommar.

Alla människor har fördomar.Och om man har fått en uppfattning av en person så kan det ju vara väldigt svårt att släppa den uppfattningen. Iallafll om man inte känner personen.

De vanligaste är ju till exempel,  om en tjej är blond, har sveamössa och mycket smink så är hon fjortis, om en kille har tajta jeans, fixar håret väldigt mycket och har många tjejkompisar så är han bög och om man bara har hört något om en person som man inte ens har träffat så skapar man sig en egen bild och kanske bestämmer sig för " den här personen är ingen bra kille/ tjej.

Jag  kan sitta och dra upp tusen sånnahär exempel, men jag tror ni förstår.  Och det är just det här som jag blir så provocerad av, varför ska man dömma folk som man inte känner?! Lär känna personen och sen kan man snacka om vad man tycker.


Släpp era fördomar!!

Solhäng

Fint väder ute! Och det ska vara det hela veckan!

Snart ska jag dra ner på stan och möta Hannes som jag inte sett på huuur länge som helst och vi ska sola lite! :)

Livet leker!:)


Fredag och lördag

Hello!:)

Igår va det kaanske den sista utgången innan studenten. Jag, Sandra,Madde och joel var på tempel och dansade bland alla rökmaskiner tills jag hade så ont i fötterna att jag inte orkade mer.

Joel :" skräll att du har klackar som du får ont av din partypingla!" haha

När der hade stängt fick jag, sandra och madde skjuts hem till nadde. Vi käkade mat och sen tryckte vi ihop oss i en säng, mysigt!!

Och jag har vart där hela dagen idag med. Vi har suttit ute på balkongen och dunkat musik och pratat massa!
Sen lagade vi mat och kollade på eva och adam. Jättemysigt verkligen, tack tjejer!! :)
Pusss


Blond igen!

Idag har hag haft en supermysig förmiddag!
Lisbeth gjorde slingor på mig, så nu är utväxten borta och det känns mycket fräschare! :) sen klippte vi lute också.. Mina toppar var jätteslitna så det va ji lika bra!

Nu är det ju långhelg också, hur skönt? Så igår va jag hos jessica och hade tjejmys med vin, bra nusik och mycket skratt:)

Nu ska jag ra en powerwalk i det fina vädret!


Hur coola är inte de här skorna förresten?!


Bäst på fest

Hallå!!!

Kvällen igår blrjade hos Tudor! Sjukt trevligt, spårade lite kanske men vi hade askul! Ochs en vidare till nöjes och SKUMPARTY! Det var också supåerkul, väldigt blött, kallt och halkit men är det skumparty så är det. Var nog tur att jag hoppade klackarna och körde på converse!

Det har vart så många gånge i rad nu att jag har lite för höga förväntningar på utgången så blir den inte som man har tänkt sig..  förfesterna är ju nästan alltid bäst! Men jag vill säga Tack till underbara människor som man kan prata med när man är ledssen ute på krogen.
 
jag köpte äntligen en studentklänning igår på Akazia!! Den är väldigt enkel men såå fin! Love it





Funkar!

Hej på eeer:)

Idag har det vart en bra dag, för jag kunnat bocka av ganska mycket från
Min to do-lista i skolan:)

Nu sitter jag och lyssnar på sommarmusik och planerar helgen med en kpmpis i telefon.
Regnet verkligen öser ner ovh det känns inte alls som stt sommaren och studenten närmar sig..

En helt annan grej, för ungefär en månad sen köpte jag en superbra mascara som heter Beautenizer som ska göra fransarna längre och det funkar faktist! Men har hört om andra produkter som är bättre, men just nu är jag jättenöjd med den här!


Tisdag!

Underbar tisdag idag. En samhällskunskapslekton, fint väder och massa skratt.

På tal om skratt.. Man kan faktist inte annat än att skratta år våran sjuka klass ibland alltså.. !När våran lärare för femtioelfte fången säger typ: Hallå, kan ni försöka lyssna lite?" Och de föesta verkligen springer runt och kastar pappaersflygplan på varandra..  Vi går sista året på gymnasiet,. det är SANT! Haha.

Men det som verkligen gjorde min dag var att några av esteterna från Sundsta som jag känner kom till våran skola och spelade. Hur duktiga som helst, rös typ hela tiden, samtidigt som man bara garvara för att dom är så otroligt sköna människor! Helt crazy. :D

Nu har jag precis sökt lite mer jobb.. Gud vad jag hoppas att jag får ett sommarjobb! Så nervös att jag inte ska få det, kan knappt sova på nätterna. Men det är bara att fortsätta kämpa på.



Ha jag sagt förresten att min  syster har köpt en häst!? Gud vad mysigt! Jag kommer säkert få hjälpa till ganska mycket tror jag, har inte suttit på en häst sen i sommras så det ska bli superkul!!:)




tredje Maj

Idag är det 3e maj och vi har haft projektredovsningarna. Alla andra år har det varit så att tvåorna får välja typ tre stycken redovisningar som som vill gå och lynnsa  på och man har också kunnat sitta  i aulan flera stycken så får tvåorna gå runt och kika.
men i år skulle det komma helklasser och titta, vilket blir ganska mycket folk haha.

Jag ver supernervös, men samtidigt ville jag få det gjort bara! Och det gick jätebra!! Dom verkade tycka det var superintresant och jag fick mycket apploder. Hihi. Efteråt kom det fram två stycken killar också och sa att dom tyckte det var ascoolt att jag stog där och snackade om mina egna erfarenheter, blev jättglad!

Justdet! Valborg var superkul, iallafall innan och efter nöjes! På nöjes var det alldeles för mycket folk.. fattar inte att dom kan släppa in så mycket! Man ramlar ju bara hela tiden när folk puttar runt alla som fan..

Puss på errr

Ett år typ

Tjoho!
Jag kom på nu att jag har bloggat i exakt ett år för typ en vecka sen eller vad det blir, YEEY! :)

Idag har det varit en ganska händelserik dag! Imorse kom jag lite tidigare till skolan och gick till en av världesns snällaste lärare Marie. Hon Hjälpte mig att komma igång med några grejer som jag ligger efter i och vi  strukturererade upp det jättebra!  Tack!<3

Sen fortsatte dagen med en superbra föreläsning. Det kom en tjej som kom från en folkhögskola i kristinehamn och hon hade muskelatrofi. Hon tog upp mycket med att man verkligen inte  ska göra skillnad på folk bara för att man sitter i en permobil, men det är ju tyvärr folk som inte fattar det.. Man ska bemöta folk bra vresig hur man ser ut, om man har ett funktionshinder eller inte. Tjejen var ascool tyckte jag, och hon sa väldigt mycket bra saker!

Efter skolan skyndade jag mig till Karisma för att jag skulle färga/ noppa  ögonbrynen och fransarna.  Det blev jättefint men jag fick massa tåråar i ögonen efter fransfärgen! haha pinsamt.

Sen träffade jag bästa jenny och vi tog en glass i solen, pratade massa och provade skitsnygga Rayban glajor! Har önskat mig ett par i studentpresent:)

Just nu sittter  jag och pluggar in mitt projektarbete..  Det är redovisning imorgon och jag är supernervös.
 men jag tror att det  går bra eftersom jag kan så mycket om det och faktist för ett tag sen längtade efter att få berätta vad jag har skrivit för folk!
 


RSS 2.0