Thanks god, it's Friday

Nu är det långhelg! Hur skönt?

Förut idag var jag hos tandläkarnoch jag har fått en visdomstand:O På ett sätt är det klart jag längtar till jag blir tjugo, men tandläkaren blir ju suuuperdyrt!!  Tur att jag inte har haft några stora tänderna.

Just nu sutter jag och väntar på ett samtal från praktiken, ska kolla om dom kan vara referenser när jag söker vikariebanken. Hoppashoppas!!
Ikväll blir det fredagsmys hemma hos mamma och kissekatterna!
Har inte så mycket att säga mer än att jag vill ha måndag och hoppas att mina flickor blir friska snart!:) Typ alla är sjuka nu utom jag ;O


Good girl

Jg har blivit riktigt dålig på att uppdatera, men jag har också en bra anledning för det är sjukt mycket i skolan nu.. slutspurt typ!
Idag har vi haft nationellt prov i svenska hela dagen, det gick faktist bra! Skrev typ en debattartikel och  det är ju ganska kul. :) Och nu har jag äntligen gjort klart den där jävla projektraporten! Känns superskönt!!

Det är fullt upp med att planera valborg också:) Maskinen kommer till nöjes och jag är suuperglad d att jag fick tag på biljett för nu är det slutsålt!

Jag letar fortfarande efter en klänning att ha till studenten, så typiskt mig att ha sån otur att den jag verkligen tyckte va finast tog slut innan jag hann beställa.. hahha.


Hey i heard you were a wild one

Åh jag har haft en toppenhelg!!
I fredags efter skolan fixade jag i ordning mig och köpte pizza, muums!
När jag var klar ( stressat klart) mötte jag Cissi, Joel, Lollo, Sandra och Madde på stan och vi åkte till Tudor som hade fest.:) där var några som jag kände och lite nytt folk.
Eftersom vi började ganska tidigt va vi där ganska länge och hade hur kul som helst!
åh jag älskar hemmafester!! Men vi drog till tempel och dansade lite också:) På tempel träffade jag en killkompis som jag inte har sett på länge, så jag blev jätteglad och jag sov hos han också mysigt:D hihi! :)

När jag kom hem i lördags var jag supertrött så jag somnade nästan direkt . När jag vaknade så käkade jag jättegod mat hemma och sen iväg till bästa Jessica för en film/ vinmys kväll!:)

Riktigt värd helg alltså! Puss på er!


Sweet dreams

Jag har nyss varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig, och nu har jag sökt ett jobb som personlig assistent till en 1 årig flicka här i stan. Det var ett extra jobb nu fram till sommaren och sen kan det bli vidareanställning,så jag håller verkligen tummarna! Skulle vara så perfekt..

JAG behöver ju söka hundra jobb till men man får ju ta en sak i taget! Så sjukt mycket i skolan nu också!! Sitter med en projektraport nu och det är inte det lättaste kan jag säga!

Hur som helst! Här om dagen hade jag en sån najs dröm! Ni vet en sån dröm som man blir irriterad på när man vaknar och inser att det inte är sant. JAG Drömde att min blogg hade vuxit supermycket och blivit jättekänd, och som ni säkert vet så får storbloggare nästan respons på allt, haha. Så när jag och några kompisar skulle gå och sola solarium fick alla sola gratis bara för att jag var en känd bloggare och jag fick en champangeflaska  med mig in i rummet och allt.. haha och fick massa kläder av alla affärer och det var bara så NICE! Haha, sweet dreams.

Iag fyller min fina vän therese 19 också! gratis på dig gamling ;)
image description

Sunday

Skön sista dag på lovet! Hunnit med lite skolarbete, vart ute och powerwalkat, lagat panmkakor, typ ingen blev hel men haha.

Och nu ska jag ångduscha, göra inpackning och sen en ansiktsmask som mamna köpte till mig förut som
Doftar kola och vanilj! MMM! :)


Jag vill ha en hund!

Hallå där!

Min syster och per är här på besök ich de hade med sig nybakta bullar, deras två hundar och en liten chihuahua
Som dom passar! Så sjukt söt!

När hag flyttar hemifrpn skulle jag vilja ha en liten minicollie eller en chihiahua:)



Mys på på stan!

Denna regniga onsdag har spendersts med min barndomsvän angelica. Vi har kännt varandra sen vi var 6 år!:)

Vi böejade med en fika på Espresso house, jag älskar chailatte!! <3

Sen hick vi runt i affärerna, pratade gamla minnrn och skeattade mycket!
Jag köpte också alsolsprit till navelpiercingen som
Krånglar så. Dom sa att om dwt inte blir bättre om två veckor så ska jag gå till vårdcentralen.. :( åh hoppas det löser sig! Allt löser sig ju! :)

Puss på er!


Påskafton!

Glad påsk på er!

Igår (långfedagen) var en superbra dag! jag och missarna hade huset för oss själva till idag för att mamam var på spa. Så skönt att vara ensam hemma ibland alltså!

Runt 7 duscha och  började jag fixa mig, ställa fram lite chips och så och sen kom Cissi, Carro, Alice och Joel :) Vi förfestade och hade hur roligt som helst! Va så längesen jag träffade joel också! Vi försökte få musiken att funka i vardagsrummet också, men det gick inte alls bra. Så vi fick klara oss med att ha musiken i mitt rum och vinkla  ut högtalarna lite, haha jag känner mig dom världens mest tekniska människa. ;) Nooot.

Så kul att prata minnen också med Carro och Alice om alla fester  vi har haft på herrhagen.. Herregud! :)

Senare drog vi till tempel  och rockade dansgolvet, men jag lyckades ju tappa bort dom andra, så jag gick hem ganska tidigt. När jag väntade på bussen träffade jag Niklas och helt plötsligt satt han och jag i en såndär " kom in och värm dig-buss" Som brukar stå på torget i bland och track thè och käka bullar! Haha.

När jag kom hem Gosade jag och kissemissrna ner oss i mammas säng, och idag vakna jag av att det knacka på dörren och där stog tre supersöta påskkärringar. :)

Hur som helst var det en väldigt lyckad kväll, tack så mycket alla som var med! I love you all




Första dagen på påsklovet!

Nu är det påsklov, hu skööönt? Förra påsklovet kunde jag sittta ute på balkongen och sola och det var nästan sommar redan! Remeber? Nu är det fint väder och solen skiner men när man går ut är det jättekallt!

Idag har jag bara tagit det lugnt och vart ute och gått i det fina kalla vädret. Det kan vara så skönt att vara ute och gå ut och gå ibland, lyssna på musik och bara rensa tankarna..

En annan sak som jag tänkte på förut var att bara genom att lyssna på en låt så kan man känna och tänka saker som man inte har gjort på flera år.. Gammla minnen som ligger långt bort som kommer fram..

Men nu ska vi vara glada! Imorgon är det ju fredag!! :)

¨
Mamma kom hem med ett stort påskägg till mig förut! MMM :)


April April

Det är helt sjukt att det redan är april! Två månader kvar till studenten! Tiden går fort nu!

Har inget roligt att säga mer än att det är hockey snart och färjestad mååste vinna!! Annars åker dom ju ut:(


Men ska vi köra en liten frågestund då? Fråga vad ni vill så svarar jag om några dagar!!


ska snart beställa lite roliga saker ifrån Victroias secret också! :)


RSS 2.0