30 November

Iag var det bara åtta barn på praktiken, vilket betyder att det var jättelungt mot vad det brukar vara. Jag blir så trött på folk som säger " folk som jobbar på förskolor har inget riktigt jobb, man får betalt för att leka med barnen lite."

Dom har så fel. Det är extremt påfrestande och jobbigt, samtidigt som det är kul såklart me det är sjukt mycket ansvar och man har saker att göra HELA tiden.

Idag har jag köpt den första julklappen också! Hihi, gud vad jag längtar till jul nu. Eller jag längtar till mycket.. Har nog svårt att leva i nuet på nåt sätt.¨

Nu är mamma och hämtar den nya kattungen i liköping, hihi! Jag var inte så positib till att skaffa en till kisse först men det blir nog mysigt, så får doris en liten kompis också. :)


ÄNTLIGEN!!

Hej!

Nu har jag internet och jag ska verligen skärpa mig och blogga  mer! Idag var jag på bra humör redan när jag vaknade. Skönt att komma till skolan på måndagar opch träffa folk och inte tänka så mycket på praktiken hela tiden.

Och vet ni vad som har hänt idag?! jag har fått godkänt i matte!!! Det kanske inte låter så speciellt, men alla som verkligen känner mig och vet hur mycket jag ha kämpat med matten i alla år förstår hur glad jag är! jag gjorde sista provet idag och jag va så hommla nervös innan! men när jag var klar med sista talet och min lärare bara kramade om mig och sa: Grattis Ellen, nu slipper du den här jävla matten så släppte allting och jag blev sjukt stolt över mig själv HIHI! tack världens bästa Tomas!



Haha


Mobilblogg!

Hola!
Jag är så sjukt trött på att internet inte funkar, det har inte funkat på en vecka nu!
Igår va det en lugn fredagkväll.. Jag behövde det, börjar bli sjuk:( men det hör ju nästan till när man är bland småbarn hela dagarna;) ikväll ska jag iaf på hockey:) det var längesen!

Pusss


lääängesen!

Jag har haft en sån fet "bloggtroka" haha, har verkligen inte haft nåt att skriva om  men nu ska det bli ändring på det bums!!

Snart har det ju gått två veckor på praktiken och jag tycker fortfarade att det hur bra som helst, barnen är jättegoa och personalen trevliga:D Idag har vi lekt med fingerfärg och julpysslat lite. :) Jag tycket det var askul att kladda med fingerfärgen, roligare än vad barnen tycket det var tror jag, haha!

Förra helgen när jag var ute hade vi också superkul! det var spontant och jag träffade folk som jag inte har sett på länge och sånt är ju alltod skoj eller vad tycker ni?:)

Idag åkte Sandra och sandra och några kompisar till dom  på 100% party kryssningen, jag är verkligen SÅ avis!! har bett dom festa för mig också. ;) Men jagska ta det lugnt ett tag nu, måste ju ha råd att köpa julklappar också


Nu ska jag baka pepparkakor, hihi.

Puss

Haha

jag hade det verkligen mysigt hos farmor, det är väl ingen nyhet? haha, det jag har gjort mest är faktist att äta!" har käjat nästan hela tiden, massa god mat, fika och allt möjligt men tjocka sig får man ju också ibland.

Om en stund ska jag möta Isabell och  vi ska dra ut en sväng. Haha, jag som skulle ha en lugn helg utan fest`? :D jaja, nu kör vi igen!!



Fel på blogg.se appen!

hello!

Jag har försökt att mobilblogga flera gånger i veckan men det har inte kommit upp, varför? fett störande.

Nu har hela första praktikveckan gått och det har varit jättebra! Inga sura miner här inte! :) Igår var vi ute i skogen med femåringarna. Vi grillade korv, pratade lite om vad man ska göra om man går vilse och lekte massa så klart.

Dom är juu så söta också! " Fröken föröken, det är astma på min korv!!" haha! Det var mysigt i allafall.

Ikväll ska jag dra och hälsa på faramor. :) det ska bli kul för att jag har vart ute så mycket och lekt av mig lite nu massa helger i rad, så det kan ju vara skönt att bara chilla lite också. :)


Utkast: Nov. 16, 2011

Nu har det gått två dagar på praktiken och det är jättemysigt verkligen!! jag får beröm ofta av peronalen att jag är duktig och att det syns att barnen tycker om mig supermycket. :) Hur peppad blir man inte då? :D

Ja, det händer ju inte så mycket mer just nu på vardagarna för jag är helt död ava trötthet när jag kommer hem!

Så jag bloggar när det finns mer att berätta helt enkelt! Puss!

Praktik imorgon

Ja, herregud imorgon börjar våran sista praktikperiod.
 Om jag är taggad? Nej inte speciellt, men jag var på dagiset och hälsade på förra veckan och det är jättemysigt, litet och personalen verkar vara trevliga. :) Dom tyckde iallafall att det var superkul att jag kom och presenterade mig och så. Just nu kan jag bara tänka på att man blir sjukt trött av att jobba med småbarn i flera veckor, men om jag har klarat det varjedag i två månader så klarar jag ju fem små veckor, det går säkert fort, tror ni inte? :)

Nu håller jag på och packart för att dra till pappa snart... Och alla som känner mig vet ju precis vad jag tycker om att flytta runt och packa. Jag börjar bli så sugen på att flytta hemifrån!!! Tänk att ha en helt egen lägenhet någonstans där man verkligen vill bo, awesome!


Mysig kväll hos syster

Det var jättemysigt hos Malin i går kväll!

Vi åt tacos, drack jordgubbsvin, cola och glass med massa kolasås till efterrätt, muumms!
Det var vi, Björns föräldrar, Pers föräldrar och så kom Malins kompis Malin, hennes pojkvän och deras lilla bäbis Alva! Åh hon var så söt! Mitt hjärta smälte. Tror hon är ungefär två veckor. :) Jaag vill också ha en liten bebis!!!

Vad ska jag göra i kväll så? Det vet jag faktist inte tror att hag ska ta det lugnt och bara vara hemma.


Malin. :)


11/11 2011

Jag har varit hur dålig som helst på att blogga nu på några dagar, men jag har inte haft nåt att skriva om och då är det ingen ide att sitta och skriva nåt ointressant, right? :)

Hur som helst, igår hade vi som en temadag i skolan. Vi skulle marknadsföra barn och fritidsprogrammet lite hur vi ville typ.

Min grupp gjorde en photostory, mend et blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men balllonggubben Kurt blev jättesöt och vi skrattade mycket kan jag lova!!

Ikväll ska jag, mamma Gbriel Erica och björn åka till Malin för att fira henne i efterskott. Hon fyllde ju år i går, GRATTIS min kära syster! <3



KURT!


I miss you...


7/11

Halloj. :)

Jag måste säga tt det var jövligt jobbigt att gå upp i morse!! Kom ju hem halv fyra i lördags och så somnade jag halv två i går. Men det är så det är att ha lov, man vänder på dygnet.

Anyway, idag var det ju Prov i teckensråketoch det gick faktist bättre än vad jag trodde. Men jag blir så stressad när man vet att man blir filmad och att hela grupppen sitter och tittar. Vi skulle berätta vad vi heter, vart vi bor och hur gammla vi är.

På eftermiddagen var vi som har socialt behandlingsarbete på det nya psykiatrihuset på en föreläsning. Jag brukar alltid bli jättetrött och nästan somna  när jag bara sitter och lyssnar på någon som snckar länge. Men  Nu så var det jätte intressant för båda två som föreläste hade haft en psykos och berättade deras upplevelser. Och det tycker jag är MYCKET roligare att lyssna på än bara fakta.

När jag kom hem idag låg det ett nytt ROSA skal till min Iphone på min säng, hihi så nu är mobilen typ babyrosa, hur fint? :)


Sista dagen på höstlovet

Nuu är höstlovet redan slut! Det har gått jättefort och jag har haft askul! mycket fest. Imorgon börjar skolan igen, hurra.. Vi ska ha prov i teckenspråket och läraren ska filma oss så vi ser själva hur det ser ut. Ojoj hur ska det här gå?

Det var kul i går men jag tog det ganks lugnt ändå. Efteråt åkte Jag, jenny, Henrik och en kompis till han och käkade på max. haha, det a kul att åka med jenny och lyssna på hög musik i bilen. :)

här kommer lite bilder från i går och när LAZEE uppträdde. :D




 

100% party

Håller på och ficar mig, jag verkligen älskar att fixa mig lugnt och lyssnA På partymusik samtidigt!

Nu kör vi OPPAA! :)

Lördag :)

Jag bestämde mig för att åka till Carro iallafall igår. det var superkul att träffa Hannes och Alice också sm jag inte har träffat på hur länge som hlst verkligen.

Först var det bara vi och sen kom det några killar också.:) Det va så roligt att ha en hemmafest igen, jag har inte inte varit på riktiga hemmafester på ganska länge.
jag förljde med dom som kom sist ut en sväng till score också, men Carro,Alice och Hanes ville inte följa med.

Pus på kvällen!! <3


Pussbild :)


utgång ikväll?

Nu är det såhär att jag har lite beslutsångest. Jag skulle egentligen ut med Alice och carro idag men så ändra dom sig och skulle inte ut. men det blir en liten hemmafest istället.. vet inte om jag orkar för i morgon ska jag,Jenny och Alexandra till nöjes på 100% party! Hihi det blölir nog awesome! :)

Mamma, Björn och Gabriel är iväg och titar på en kattunge i typ Linköping tror jag det var och jag är hemma med lilla Doris som ligger och sover under mitt täcke. :)




Secret! :)

Hihi, jag och har nyss varit cch tittat och provat balkläning! Fanns så otroligt många fina! Men jag fastnade extra mycket för en champagnefärgad. Hon som jobbade där sa : "Åh du kommer att se ut som en liten prinsessa i den!"
Hihi! har inte bestämmt mig riktigt än men jag la undan den några dagar. :)

Men ska inte visa några bilder än, det får bli en liten hemlis! :)


Andra November

Hola!

Dagen har spenderats med Jeny på stan! :)Det var supertrevligt. Hon har också nyss tagit körkort! Haha, bara jag kvar snart ;) Nej men jag känner mig verkligen inte redo än och om jag ska flytta till Stockholm efter studenten så behöver jag ändå inget körkort. Så är det med det.

ajag hoppas verkligen jag och jenny får tag på biljetter för då kanske vi ska på 100 % PARTY På nöjes på lördag! :) Hoppas hoppas hoppas!!

Nu orkar jag inte blogga mer för jag är jätttrött och jättehungrig!


Fina Jenny!



RSS 2.0