Tisdag

Idag är det tisdag och det har vart underbart väder! Solen tar nog inte så
Mycket nu i slutet på augusti men det är ju superskönt att sola ändå!

Ikväll gar jag, mamma och björn vart hos min syster och Per på mysmiddag för att Per fyller år. Deras nya hus var huur fint och mysigt som helst och jag är jätteavis! Menmen, det blir min tur också!



Jobb!

Första dagen på Subway gick bra!

Jag var nervös innan men tjejerna jag jobbade med va supertrevliga och det kändes bra!
Klart att det är ovant och svårt att komma ihåg massa saker första dagen och det tror jag dom förstår;)

Nu är det bara att hoppas att det blir fler dagar! :)


Vila i frid

Fick nyss reda på att en ridlärate som jag har haft har dött.. Jag saknar dig Annette, du har gett mig och många andra gldada, fina och underbara ridlägerminnen, och lärt oss massa saker på Alstrums, tack för det!
 
Vila i frid! <3

Glad chey!

Hallå!
 
Jag bar superglad idag när jag vaknade och dagen fortsatte bara bättre! Det första jag såg när jag kom ut var en sjuuukt snygg kille, jag höll på att dö. haha, han såg nog att jag kollade på honom väldigt mycket, kände mig som en liten fjortis ville nästan ta kort, haha! Hur kan man vara så fin?!
 
När jag kom hem efter att jag hade vart ute och gått så ringde dom från Subway och frågade om jag ville komma och provjobba på onsdag!! Jag blev asglad verkligen! :D Inte säkert att jag får det, men man kan ju hoppas!
 
 

weekend

jag har haft en toppenhelg verkligen!
 
I fredags så blev det utgång till tempel  med världens bästa tjejer Cissi, Sandra, Madde och Sofia. Kändes som det var längesen jag var ute på Tempel så det var askul, träffade mycket nytt folk , mycket stockholmare!
 
Och igår (lördag) Va en skön dag! Va ute och gick i solen och bara chillade. På kvällen drog jag till Sandra  och vi hade en riktig myskväll med Chips, dipp, cola och massa tjejsnack!  Vi kollade på Titanic också! Det  var sjukt länge sen jag såg den filmen, men den är lika bra fortfarande. Dock är det svårt att hålla tillbaka tårarna, hihi.
 
Jag är så sjukt taggad på att få ett jobb nu!!! vill verklgen ha nånting att göra och kunna spara ihop pengar till en resa som jag förhoppningsvis ska på nästa år! :)
 
Peace out;)

Future!

Här om dagen såg jag en artikel som gjorde mig astaggad på en sak! Jag har  säkert sagt att jag skulle vilja jobba som aupair eller typ volontär utomlands helst i afriska eller usa
 
Hur som helst, det var en tjej som hade varrt i Tanzania och jobbat på ett barnhem, med föräldralösa barn i ett halvår. Hon trivdes jättemycket och kände att hon verkligen kunde bidra med nånting. och jag hittade just en tida om volontärarbete på ett barnhem i Sydafrika som man kunde få komma till i 4,6 eller 10 veckor. Det skulle jag också vilja göra! fatta vilken upplevelse egentligen, eller vad säger ni?:)
 
Hiss eller diss?´;)
 
 
.
 
 
 

Sunday

Hej på er!
 
Förra veckan hade jag och pappa en toppendag i vår fina huvudstad;) jag bara älskar stockholm och jag ska flytta dit så fort jag får chansen! Jg är nog verkligen en storstadsmänniska, även om jag tcker om lilla karlstad då och då också!
 
Vi sprang ut och in iaffärerna hela dagen, åt god mat ochhade det asbra! Innan vi tog tåget hem käkade vi på en mysig italiensk resturang och tog ett glas vin. Kändes dock lite skumt att sitta och dricka vin med sin pappa, haha!
 
Med mig hem ficvjk jag iallafall ett par svarata cheepmonday jeas( inte så kul men det behövdes! En jättefin kofta ifrån Urban outfitters, älskar den affären var där inne hur länge som helst, lite underkläder från top shop och ett superfin skimmerpuder med en söt tuss till!
 
Vi hörs! pussss
 
Urban<3
 
 
 
hahahah!

RSS 2.0