2011! :)

Ja, imorgon är det nyårsafton! Jag är inte speciellt taggad, men jag tror det blir kul! Först ska jag käka middag hemmaså kommer det några gäster, sen drdr jag till Sandra och Sandra som går i min teckenspråkgrupp. :) kommer säkert bli roligt och jag kommer träffa massa nytt folk!

Jag tycker att 2011 har varit ett toppen år! Nyår förra året blir nog svårt att toppa, då hade jag så jävla roligt och dom som jag var med då sa att 2011 skulle bli det bästa året hitills och jag tror faktist att det blev det nästan! :D

Jag har lärt känna så mycket nytt folk och fått nya underbara vänner och jag har varit lycklig det här året! Hoppas att 2012 blir minst lika bra! Dt tror jag nog.

Nu har jag precis kommit hem från solareiet, så nu är jag brun och glad;)

 Hörs imorn, pusspuss!

some people just need a highfive. In the face. With a chair.

Rubriken säger allt, right?

Mellandags rea med Cissi! :)

Gud jag är helt slut! Idag har jag och cissi gått på mellandagsrean. Jag brukar tycka det är hur mycigt som helst, men idag var det för mycket folk i alla affärerna och asjobbig musik överallt så man nästan bara blev irriterad av. Men det hör väl till lite också? ;)

Hur som helst, jag sprangg runt och letade efter kläder till nyår, men hittade inget för det var så urplockat.. Eller jo! Jag hittade ett fint linne på VILA, som jag la undan, har inte bestämmt mig riktigt än.

Cissi köpte ett nytt headset till mobilen som var jättefint! Rosa och massa blingbling på! :D Ilike!<3


Bara för mycket

Få inte en tjej på fall om du inte är redo att ta emot henne.

Ta aldrig hennes hand om du ändå tänkt släppa den direkt.

Säg inte att hon är speciell för dig om det inte är sant.

Juldagen!:)

Gårdagen var supermysig så klart:) Skulle egentligen ha julafton hos mamma idag men dom är sjuka då det får bli senare.

Själv tänkte jag trottsa min förkylning och gå ut ikväll. Så nu håller jag på att trippla håret och sen ska jag dra på mig klackarna och gå ut och leka i natten med Cissi och Isabell . :) osmart tjej jag vet!


God jul!

God jul på er!!!


Hihi

Igår när det var folk hos mamma var det jättetrevligt:) vi käkade god julmat och umgicks:)
Och så var två av mammas kompisar supersöta!! Dom gav mig ett jättefint halsband för att jag har klarat matten!:D
Gulligt va? Hihi


Så typiskt!

Heej!

Undra när jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen då? Nu är det så här att idag är det torsdag den 22 december, det var julavslitning idag i skkolan och dom har det säkert jättemysigt med fika och grejer.

Och vad gör jag? Jag ligger hemma och är superförkyld!:( Det är verkligen såå typiskt, jag lyckas hålla mig frisk hela praktiken vilkeet jag aldrig  brukar göra och sen böor jag sjuk lagom till ju..l jippie!!!!!

Jag har sovit nästan hela dagen och tog en lång varm dusch och gjorde en inpacknning nyss. Jag hoppas verkligen det är bättre ikväll för då kommer det massa folk till mamma och det ska vara som en liten julfest, superkul så jag vill verkligen bli bättre så jag orkar!

Nu är jag klar med alla julklapparna också, känns bra. Jag har aldrig vart så dryg med att bli klar med det som i år, haha :)

Slänger upp en bild på Hugo Rosas så jag blir lite gladare :)


18 december

Halloj:)
Jag är jättedålig på att uppdatera!

Jag var ute i fredags och i går, igår var det superkul för jag gick ut med folk som det var längesen jag träffade. Först var det jag, Alice, Carro, och Amanda. Sen kom Therese, Felix och några mer:)
Jag tog det väldigt lugnt men ibland är det skönt för då mår man inte dåligt dagen efter, right?;)


Slut på praktiken

Jag har skrivit det hur många gånger som helst nu tror jag, men shit vad fort praktiken har gått!! Det är det var lätt den bästa praktikoerioden!!

Igår bakade jag chokladbollar som jag tog med mig idag till dom. Haha, dom blev jättefula för pärlsockeret fastnade inte riktigt, men blev supergoda! Och idag var det sista dagen och jag fick en ask med chokladhjärtan och en ljuslykta:)
På chokladasken hade dom skrivit en lapp som det stog, Ellen! tack för den här tiden vi kommer verkligen sakna dig! kram ugglan. SÅ SÖTA!

Jag lovade barnen att komma och hälsa på nån gång i januari.:)

Just det! Nu har jag beställt tid för navelpiercingen, 10 januari, hihi taggad!

Ikväll ska jag ut, men jag ska vara nykter för jag måste verkligen spara pengar harv inte köpt klart julklapparma än :o

Puss



Hemmahelg

Ja, andledningen til att jag inte har bloggat är att jag bara har suttit hemma i helgen och inte gjort nåt speciellt, skulle egetligen vart med Therese en stund i går men jag har så ont iu ryggen så jag kan bara ta det lugnt. Hatar att ha ont, det här är Ellen 18, inte 80.. Hhaha. .=)

I fredags fick jag en lapp av en av dagisfröknaran som heter Sara. Hon hade skrivit massa gulliga saker och hjälpt mig med lite uppgifter. Blev superglad att dom verkligen tycker att jag är asduktig och deras "favoritellen" som dom säger. :D Hihi!


Elsas värld

Hallå!

Dagarna på praktiken bara rinner i väg. Tänk att man kan ha sån ångest innan man ska gör nånting coh sen blir det superbra. :)Vi har bara en vecka kvar nu.

Imåndags när vi var i skolan så fick alla som läser teckenspråk och några andra gå på en teater/ föreläsning som var så sjukt bra! Det var en kvinna som använde teckenspråk, hon kunde nästan int gå satt i rullstol, såg jättedåligt hade nästan ingen känsel i sina fingrar och hade jättesvårt att prata.

Jag blir så farsinerad av människor som har det modet att stå in för folk och berätta om sitt handikapp. Hon pratde lite också och då va dt några i min paralellklass som SKRATTADE!? Visst, det lät väldigt konstigt och så men fyfan vad respektlöst och omoget att skratta, usch!

Nu sitter jag och käkar lussebullar och ska kolla på Elsas värld på tv3 play! Rikrigt bra och rolig serie! :)


Dagen efter

Eventet på score igår var verkligen värt. :) det var kul att dom hade ansträngt sig lite och fixat med rökmaskiner och DJ och så tycker jag! :) JAg firade ju mitt g i matte också, så vi partade på tills vi var helt slut kan jag lova!

idag är jag trött ochs ja bara ta en mysig och lugn söndag. :)

Puss!


Alla fick lysande armband, haha



Bacardi night!

Tjatja! :)

Åh vad skönt det var att sova ut i morse! Jag hade nog lite sömnbrist tror jag. Jag har också drömt väldigt mycket och väldrigt konstigt i natt, kommer dock inte i håg allt nu men. Min pappa tycker det är bland det ointressantaste som finnas, att lyssna på vad andra har drömt, haha! Jag kan tyckaatt det är ganska kul vad tycker ni? :D

Igår bakade jag pepparkakor med alla barnen på dagis. det var kul och mysigt men mycket att hålla reda på, hihi:)

Ikväll ska jag ut, det är Bacardi night på score. :) jag är verkligen inte partytaggad med det blir nog kul!!


Första december

Igår kom ju Mamma och bjjörn hem med en till liten misse. Åh så söt han är, jag dör!
Doris däremot böev inte sådär jätteglad, hon fräste och hon springer och jagar han hela tiden, stackars liten. :( Han fick sova i min säng första natten i går och det v ar percis som en liten bebis, vakande och jamade typ varje timme, haha!



RSS 2.0