Godis??

Måste bara tipsa om en helt fantastisk glögg! Jag brukar inte tycka glögg är så jättegott, men jag lovar er, de här är supergod! Den smakar som hallon och lakrits döskallar och om man gillar dom kommer man gilla den här glöggen! MUMMS!

Communicare!

Halloj!
 
Jag har ju gått i jobbcoaching en gång i veckan i tre månader och jag måste säga att jag rekomenderar det starkt!
Jag gick hos en underbar coach som heter Maria! Vi har pratat väldigt mycket om hur man ska bete sig när amn söker jobb, bollat väldigt mycket ideer och hon har också följt med mig när jag har lämnat mitt CV på olika ställen och när jag har besökt en förskola. Det har gjort mig mycket tryggare, säkrarae och driven!
Det sa en kompis när jag ringde en person om praktikplats idag :"  Gud Ellen, det lät som du pratade med en kompis nästan vad bra du var att prata om sånt där! "  Och det är nog så, för jag tycker inte det är ett dugg läskigt att prata med främande människor öppet längre.
 
Hur som helst så va det sista gången idag så det var lite sorgligt, men det som är bra är att jag har fått ett långvikariat på en förskola idag! ska vara där i tre måndader och börjar nästa vecka, ska bli jättekul!! :)
 
Puss!

Energiboost!

Den här helgen har varit superrokig faktist!
Udeedags blev den en väldugt spontan och väldigt rolig utgång med Sandra, Madde och pontus. Jag sov hos sandra och dagen efter hade vi det jättemysigt!!
Köpte pizza, skrattade sjukt mycket och gjorde chokladpudding med grädde, mumms!!
Idag har jag träfdat jenny och det var jättelängesen! alltid lika roligt att träffa den bruden!

Jag har känt så ett tag nu att jag måste vara med folk hela tiden och sysselsätta mig hela tiden för att inte bli galen.. Ibland är det så klart skönt att vara själv men bara om man väljer attt vara det.
Peace out.


Balladen om ett brustet hjärta

Jag såg dig idag, jag måste säga att du var dig lik men det finns inga andra chanser här
fäll upp kragen och fortsätt gå. Du vet att vissa människor borde aldrig skiljas åt.
 
Det har inte gått en dag sen du försvann utan att jag tänkt på dig
hur det blev och hur det var. Det har inte gått en dag utan att vi pratar
fast det bara är jag som är här, det har ännu inte gått en dag.
 
jag går blan våra minnen, där månader blir till år ibland får man plcocka
upp bitarna och bara fortsätta gå.
 
Det har inte gått en dag sen du försvann utan att jag tänkt på dig
hur det blev och hur det var.
det har ännu inte gått en dag.

In love!

Andreas grega! jag är så kär så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
 
För er som inte vet vem Grega är så är han iallafall en en sjukt bra artist! Bästa manliga artisten som sjunger på svenska just nu enligt mig! Gå in på spotify och hör själva! :)
 
 
 

Speciell garderobstädning

Halva dagen idag har gått åt att rensa mina garderober. Ganska skönt att få bort massa saker som man inte använder längre.
Men det blev en lite speciell städning, för jag hittade massa papper, tidningar, teckningar och röntgenbilder ifrån min storebrors olycka. Och dom hade jag inte sett på flera år.. Men man fårbsig verkligen en tankeställare, att man verkligen ska va rädd om dom man har och att saker kan förändras väldigt fort.

Hur som helst är jag så sjukt glad att du finns Gabriel och jag tycker du är världens bästa storebror även om det inte verkar som det iblabd! ;)

Peace


Crush!

Jag är helt säker på att jag inte är ensam om att vara helt förälskad i Victoria`s secrets produkter! Dom doftar helt magiskt, nästan allt är rosa och självklart är det kopplat till en massa snygga modeller. Men det är inte bara skönhetsprodukterna som lockar  folk, det finns ju  massor a sexiga underkläder också! Tror inte en enda tjej skulle tacka nej. Är sugen på att beställa lite grejer ifrån Beuty planet eller önska mig i julklapp kanske?  :)
 
Nog om det nu. Idag har jag haft en riktigt bra dag på jobbet!d et första jag mötets av när jag kom innanför dörren var en unge som kastade sig i famnen på mig och gav mig en bamsekram, då kan man inte annat än le resten av dagen nästan. Personalen var skön och vi fick supergod mangokyckling till lunch. Och imorn ska jag äntligen tillbaka till råtorp där jag gjorde min sista praktik i 3an, förstår inte hur man kan känna sån kärlek till en förskola? Sjukt
 

RSS 2.0