Sjuk

Jag är sjuk  nu en veckas festande.. Men jag klagar inte, gud vad roligt vi har haft men en riktig förkylning va det nog inte så konstigt att jag åkte på.

Ska också erkänna att jag börjar bli orolig för framtiden! Om  jag skule ha vanligt sommarlov så kulle jag se skolan där framme i augusti men nu är det liksom helt tomt, och det skrämmer mig. Men om man vänder på det så är det fullt av möjligheter där framme istället. Men inte en direkt trygghet..


skön bild från i fredags på mig och Kricke, haha

Fy fan vad jag är bra!

Bilder säger mer än tusen ord, men jag kan bara säga studenten var bäst och jag älskar min klass så sjukt mycket!





 

Mer billder från balen!



'


Studentbal 2012

Hej alla glada!

Jag mår så sjukt bra just nu, jag njuter varenda sekund med klassen och sista studerna i skolan, och snart får jag ont i kinderna för att jag går runt och ler hela tiden!:)

Igår va det bal! Och det var sååå lyckat! Verkligen ett minne för livet! Först klockan ett var jag på salongen hos Carin. Hon fixade mitt hår och sminket. Massa massa lockar och uppsatt och pärlor. Jag blev jättenöjd och när jag fick på mig klänningen kände jag mig nästan som en liten prinsessa;)

det var god mat, bra musik, snygga människor, dans och så klart sjukt bra sällskap! När min bror hade slutat jobbet kom han mötte mig och han följde mig hem i natten.

Har inte så mycket bilder just nu emnd et kommer mer snart!!



Pil i hjärtat

Jag måste säga som Amir skrev på sin blogg idag,vad är det för fel på Chris brown egentligen? Kan inte den killen göra en liten dålig låt eller? Typ bara som omväxlingsskull liksom, haha.

Gå in och lyssna hans nya don´t wake me up, ännu en underbar låt. Jag är kär!


All the bad boys are standing in the shadowns, and the good girls are home with broken hearts

Hallå på er! Det har hänt en hel del sen sist!

Jag har lämnat in de sista uppggifterna, så nu är jag klar med gymnasuet och det känns superskönt! Är så glad att jag inte hade jättemycket efter mig.

I tisdags blev jag plåtad av en jätteduktig fotograf, kul med lite studentbilder! Det var jättekul men det som va lite jobbigt var att i början skulle jag stå i en brant grässlänt med klckarna, det var inte det lättaste kan jag säga! Haha.

Jahg har umgåtts med min fina Jenny som äntligen har flyttat hem till karlstad ifrån umeå igen! Och igår var jag med Thereee och Evelina. Vi satt på Waynes och fikade och pratade flera timmar. Det var kul att ses, hade saknat Therese när hon va i turkiet och Evelina var det ett bra tag sen jag träffade!

Bal och studenten om en vecka, livet leker! :)


Take me back

Gud vad jag vill åka utomlands! Nuuu! får leva på minnena från grekland ett tag till antar jag..






haha!!

RSS 2.0