Nyårsafton!

Här sitter jag med asiktsmask och fixar naglarna och har precis tagit en ångdusch! Gud jag måste säga att jag älskar att fixa mig ibland, göra välldigt tjejiga grejer liksom..
 
Idag är det nyår, jag tycker egentligen att det är väldigt överskattat emn det känns som det komer bli en bra kväll trots allt! Ska ha min nyårsklänning som jag köpte i oktober, nya klackar och dra iväg med några tjejkompisar till skåre och dricka lite gott och så får vi se vad kvällen har att bjuda på!
 
Om jag ska summera 2012 så tycker jag det har varit ett väldigt "blandat" år. Jag har tagit studenten som var bland det bästa jag har vart med om, kommit in på vägen till arbetslivet ochlärt mig väldigt mycket  jag har också lärt känna väldigt mycket nytt folk.
 
Men jag har också vart väldigt ledssend det här året, känslig liksom.. väldigt lätt att gråta.
 
Hur som helst! nus er jag fram emot ett bra 2013!
 
GOTT NYTT ÅR!

GOD JUL!

God jul på er, hoppas ni får en underbar julafton, det ska jag ha! :)

Puss


20 Decemeber

Fyra dagar kvar till jul! tyvärr har jag tappat ganska mycket julkänslor på grund av att jag lyssnade på alldeles för mycket julmusik i Oktober..
 
Hur som helst, jag mår bra, jag har massa gulliga barn runt mig på dagarna och snart är det ett nytt år.
 
Jag har tänkt flera dagar den här veckan att jag ska sätta mig och skriva ett inlägg om hur det är att vara skilsmässobarn, men jag vet inte hur jag ska formulera mig.
 
Mina föräldrar skilde sig när jag var fyra år, så jag kommer inte ihåg hur jag tänkte just då men en sak är ju säkert, barn anpassar sig väldigt bra till förändringar, speciellt när man är liten.
 
Den saken förändras med tiden, iallafall var det så för mig. Ibörjan körde vi varannan vecks som de flesta kanske gör mend sen började vi med två veckor  för att jag  kände att så fort jag hade " landat" va man tvungen att packa och åka till nästa ställe.
Jag frågade min bror när han bodde heam hur han upplevede det hela men han har aldrig tyckt att det har varit jobbigt att flytta runt. Däremot jag har kännt mig väldigt kluven, vilsen och vet inte ibland vart jag bor alls, men det går i perioder som med det mesta i livet ibland är det jobbigt och man står inte ut alls och vill inte alls bete sig som en 19 åring som ska vara van med att bo på två ställen och ibland går det bättre och man tänker inte så mycket på det.
 
är det nån som känner igen sig?
 

RSS 2.0