HÖST!

Ja, nu är det verkligen höst iallafall! Som sagt så tycke jag verkligen hösten! Så mysigt med stiickade tröjor, härliga färger, thè och mer d'r till!
 
Idag har jag vart på ett informationsmöte om vikareipoolen! och jag har inte fått så mycket information samtidigt på väldigt länge så jag är helst slut! Det var många i från klassen där också, så det var skönt att man kände några!
 
Innan vi gick  hem fick vi iallafall varsin praktikplats som vi ska till på torsdag och fredag, så nu äntligen händer det lite saker! Jag är supertaggad på att komma igång nu!
 
Hörs snart igen! puss :)
 
 
 

Xlash!

Hej på er!
Min födelsedag i måndags blwv bra! Mysig och lugnt med gid mat, tprta och presenter, inte lika galen som min 18 års dag! ;)

Den bästa presenten vat nog från min syster och Per! Jag fick äntligen en Xlash! Det är som en eyeliner som gör att fransarna blir längre, tjockare och mörkare!! Hoppas den funkar bara! <3


God morgon!

Den här veckan som har gått har jag vart med min Jessica varje dag. Hon flyttade till Örebro i går, så jag har hjälpt henne att flytta.

Bära grejer upp och ner för måånga trappor. Jag kommer sakna henne hur mycket som helst, men jag har lovat att q och hälsa på så vi ska ra en riktig mys och partyhelg i örebro! :)

Vi har också vart i stallet gos hennes fina häst, så sjukt mtsigt! Är det inre aå, en gång hästmänniska, alltid hästmänniska? :)


RSS 2.0