i´m back!

Nu är hade jag tänkt att börja blogga igen efter denna långa paus jag har haft! Hur arg jag än är på att blogg.se har blivit så konstigt så ska jag ge det en chans!
 
På onsdag är det redan första augusti och sommaren har bara regnat bort känns det som.. Hopas att augusti blir varmt och fint!!
 
Det bästa sommarminnet hittills av den här sommaren har såklart varit studentveckan och putte i parken festivalen, helt klart! Även om jag bara var på PIP en dag så hade jag så sjukt roligt med underbara vänner, bra musik, osv.
 
Och idag har jag vart med Sandra på stan och vi fikade, jag älskar chailatte!! och strosade runt i affärerna. jag köpte en supersöt tunika på vero moda, fanns bara en kvar och det stog verkligen ELLEN på den tycket både jjag och Sandra!
 
Annars så har jag ju bott själv i lägenhheten i nästan tre veckor nu eftersom papap och lisbeth har semester i stugan. Skönt at få klara sig själv lite, dock har ju bästa Cissi bott med mig en hel del;)
 
Men på Tisdag ska jag och pappasen änrligen till stockholm! längtar!
 
Ha det bäst, pusspuss!!

Läääängesen!

HALLÅ!
 
jag har inte kunnat blogga på flera veckor på grund av blogg.se. varjegång jag har försökt att ladda upp ett inlägg har det aldrig kommit upp.
 
Det har ganska så mycket faktist, idag är  det fyra veckor sen vi tog studenten, men det könns som bara en vecka sen typ, kommer ihåg allting superväl.
 
Förra fredagen var jättemysig! jag och cissi som har blivit jättetajta var ute och käkade på alfé och jag bjöd henne på middag eftersom hon har fyllt 20. Sen givk vi ut och sen sov hon hos mig:)
 
Och Cissi och jag har fått  sommarjobb också!! Så immorgon ska vi börja första dagen att sälja jordgubbar! Vilket dreamtem! Jag fick det jobbet genom att min kompis joel säljer och jag har stått och hjälpt honom i flera dagar.
 
Nu ska jag sova, hoppas att det här inlägget kommer synas nu för  jag har verkligen saknat bloggen!
 
Puss

RSS 2.0